Все по-циничен, безпардонен и зъл става Благой Георгиев. Кризата на

...
Все по-циничен, безпардонен и зъл става Благой Георгиев. Кризата на
Коментари Харесай

Цинизмът на Благой Георгиев е безграничен: Не стига, че изневери на Полина, но и се гаври с нея! (ШОК СНИМКИ)

Все по-циничен, безпардонен и злобен става Благой Георгиев. Кризата на междинната възраст ли е подранила при него, какво ли, само че държанието му е непростимо, просташко и вулгарно. Не стига, че разводът му с Полина Спасова, който към момента тече, е по негова виновност, само че и футболистът не се поколеба да се изгаври с нея.

Това, което направи той преди часове, е непростимо и едва ли велинградчанката го засипва с " позитивна сила ". Стана по този начин, че Джизъса реши да купонясва с новата си - Мария Обрейкова, на същото място, в същия ресторант, където доста пъти е водил Полина.

Че го прави преднамерено, е ясно на всички, тъй като колкото и да не е талантлив с разум на учен от Българска академия на науките, не е толкоз тъп, че да не се усети. Георгиев целеустремено заведе с 20 години по-младата от него карловка Мария в обичания им ресторант с Полина, а онази се раздаде на макс на дансинга.

Нещо повече - с цел да натрие носа на Спасова и да й покаже с коя в този момент е мъжът й, Обрейкова персонално качи фотоси от празненството в профила си. Вече всички са наясно, че не Поли, а Благой й е бил шута поради увлечението си по Мария, само че и последната няма никакъв мотив за наслада. Защо ли?! Ами, тъй като се басираме, че ще е следващата и за малко.

" Този човек просто е болен, има му нещо и е невероятно да се кротне до една жена. Такива на Запад ги лекуват в специфични клиники ", разясняват консуматори.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР