Принц Уилям се появи ухилен до уши по време на

...
Принц Уилям се появи ухилен до уши по време на
Коментари Харесай

Принц Уилям сияе на парти без Кейт (Връща ли се принцесата в обществото?)

Принц Уилям се появи усмихнат до уши по време на градинско празненство в двореца Бъкингам. Традиционното чаено празненство на кралското семейство тази година мина без Кейт, само че отношението на принца към публиката изненада всички. Принцът на Уелс беше ухилен, удовлетворен и очевидно в положително въодушевление. А повода за това е точно решението на брачната половинка му Кейт да се върне на работа.


Както е известно, принцесата се лекува от рак и сега е подложена на химиотерапия. Явно резултатите са обнадеждаващи и тя е подготвена да се върне на работа. От двореца оповестяват, че Кейт не е серпантина да работи, само че и дума не може да става за обществени изяви. " Ще видите принцесата на Уелс едвам когато медицинските й екипи й разрешат. Но тя не стопира да работи, изключително във връзка с доброволческите си планове и организациите, на които е патрон ", споделят придворни.


По всичко наподобява, че това е повода за необятната усмивка на принц Уилям. Той за първи път се появи пред обществото и то на празненство, без Кейт до себе си. Семейството им обаче остава приоритет и до момента в който херцогинята не се възвърне, тя ще остане надалеч от обществото. А в това време брачният партньор й се приготвя за ролята си на крал, без значение от фамилните нещастия.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР