Времето днес ще бъде предимно слънчево. Ще духа слаб до

...
Времето днес ще бъде предимно слънчево. Ще духа слаб до
Коментари Харесай

Времето остава слънчево, какво ще бъде в следващите дни

Времето през днешния ден ще бъде най-вече слънчево. Ще духа слаб до сдържан северозападен вятър. Дневните температури едва ще се намалят и оптималните ще бъдат 21° и 26°, в София - към 21°.

 
-->
Над планините също ще бъде най-вече слънчево. Ще духа до сдържан, по билата и краткотрайно мощен северозападен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра към 15°, на 2000 метра - към 9°.

Над Черноморието ще бъде най-вече слънчево. Ще духа до сдържан север-северозападен вятър. Максимални температури: 20°-22°. Температурата на морската вода е 17°-18°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

 

През идващите дни до края на седмицата към този момент основно от североизток, ще прониква студен въздух, дневните температури ще продължат да се намаляват и в петък и през почивните дни оптималните в по-голямата част от страната ще са под 20°. Ще се намалят и нощните температури и минималните в края на седмицата ще са сред 3° и 8°, по Черноморието 12°-14°. По-значителни краткотрайни нараствания на облачността ще има над планинските и източните региони в четвъртък, само че единствено на обособени места там е допустимо да превали слаб дъжд. В петък основно над източната половина от страната ще има забележителна ниска облачност или мъгла, които в обособени региони ще се задържат по-дълго. На запад и в планините ще бъде най-вече слънчево. В началото на идната седмица с ново нарастване на облачността се покачва и вероятността за превалявания на повече места в страната. Вятърът краткотрайно ще е от северозапад. Температурите ще са без особена смяна.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР