Време е да се допитаме до астрологичните прогнози и да

...
Време е да се допитаме до астрологичните прогнози и да
Коментари Харесай

Най-точният любовен хороскоп за новата седмица

Време е да се допитаме до астрологичните прогнози и да забележим с какви нови прекарвания и провокации на любовния фронт ще ни срещне идната седмица.

Овен

Скъпи Овни, обърнете внимание на обичания си. Работата, домакинските отговорности и приятелите са значими, само че не оставяйте персоналния си живот на назад във времето. Половинката ви желае да прекарва повече време с вас и има аргументи за това.

Телец

Скъпи Телци, има възможност връзката ви да бъде подложена на тестване. Търпението, способността да се контролирате и мъдростта ще ви оказват помощ. За тези, които желаят да се отърват от самотата, ориста ще даде късмет да създадат това. Доверете се на интуицията си.

Близнаци

Скъпи Близнаци, изисквайки от колегата си доказателство за искреността на възприятията му, рискувате да изпитате резултата на „ съдбовния бумеранг “. Възможно е обичаният ви да откаже да следва капризите и претенциите ви. Ако не желаете да подлагате връзката си на съществени тествания, преразгледайте държанието си.

Рак

Скъпи Раци, има късмет да срещнете любовта на живота си. Не бързайте да отблъснете евентуален сътрудник, в случай че визията ви за любовен съюз не съответствува с неговата. Като начало разберете мотивацията му, за какво желае да е с вас. Възможно е в процеса на другарство да намерите нещо прелестно в този човек.



Лъв

Скъпи Лъвове, в случай че усещате известно напрежение сред вас и колегата ви, поговорете с него. Не изпадайте в крайности и проявете схващане към отсрещната страна. Необвързаните не трябва да прибързват. Преценете деликатно индивида, който е дръзнал да разтупти сърцето ви.

Дева

Скъпи Деви, в този момент не е подобаващ миг да бъдете сами. Вслушайте се във вътрешния си глас. Има някой, който копнее за вас. Огледайте се. Вярно е, че любовта не би трябвало да бърза, само че шансът ви за нова обич тази седмица е прекомерно огромен.

Везни

Скъпи Везни, следва ви забавен интервал, изпълнен с романтика и вълнуващи прекарвания. Въпреки това не бързайте да се хвърляте на врата на първия срещнат, докоснал сърцето ви. Мнението на другар ще ви помогне да вземете вярното решение.

Скорпион

Скъпи Скорпиони, не влизайте в непотребни разногласия с обичания през този интервал. Очаква ви забавна изненада от безценен на сърцето ви човек. Бъдете открити и чистосърдечни в възприятията си. Самотните измежду вас ще преживеят вълнуваща среща, която ще провокира бясно сърцетуптене.

Стрелец

Скъпи Стрелци, помнете, че един от главните индикатори за съществуването на обич е грижата. Така че е добре да отделите време на сродната си душа и да я накарате да се усеща значима във вашите очи. Бъдете бдителни! Някой може да се опита да вкара конспирация в любовния ви живот.

Козирог

Скъпи Козирози, моментът не е подобаващ за романтика и нови запознанства. Има възможност да окажете поддръжка на непосредствен човек, който в бъдеще ще ви донесе приятни страсти. Подходящо време да останете сами.

Водолей

Скъпи Водолеи, още не е късно да разпалите още веднъж огъня на минали усеща. Внимавайте с флирта на работното място. Мнението на обичан човек ще бъде повече от всеки път на мястото си. Опитайте се да отделите повече време за половинката си, ще бъде високо оценено.

Риба

Скъпи Риби, чака ви вълнуваща седмица. Предстоящо събитие ще ви донесе освен позитивен заряд и приятни страсти, само че и късмет за освен това. Любовта може да пламне там, където минимум очаквате.



Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР