Вратарят на Локомотив (Пловдив) Динко Хоркаш акцентира върху спечелената точка

...
Вратарят на Локомотив (Пловдив) Динко Хоркаш акцентира върху спечелената точка
Коментари Харесай

Хоркаш: Подадохме се на атмосферата

Вратарят на Локомотив (Пловдив) Динко Хоркаш подчертава върху извоюваната точка в градското дерби с Ботев. Хърватинът бе определен за състезател на мача, откакто " канарчетата " сътвориха 14 положения за гол, само че не съумяха да осъществят нито едно от тях. 

" Това е дербито. На техния стадион без нашите почитатели е мъчно. В някои обстановки нямахме задоволително успокоение, с цел да излизаме от пресата. Подадохме се на атмосферата, само че значимото е, че взехме една точка. Шест мача нямаме победа, само че в съблекалнята сме като едно семейство и излизаме във всеки дуел, с цел да го спечелим. Днес не успяхме да победим, само че значимото е, че не загубихме. Надявам се против Локомотив София да спечелим и да се върнем към това, което правихме на старта на сезона ", сподели Хоркаш.

" Не виждам самостоятелното показване. Има доста положителни и доста хубави вратари в България. Не желая да приказвам за себе си, аз съм съсредоточен напълно върху работата си в Локо Пловдив ", сподели още вратарят на " черно-белите ". 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР