Водата е най-разпространеното вещество на Земята По приблизителни изчисления общото

...
Водата е най-разпространеното вещество на Земята По приблизителни изчисления общото
Коментари Харесай

Паметта на водата: как става лечебна и може ли да ни разболее

Водата е най-разпространеното вещество на Земята

По приблизителни калкулации общото й количество на нашата планета е 1 милиарда 386 млн. м3 и съвсем 75% от повърхността на Земята е покрита с океани, морета и езера. Но със своята елементарна химична формула водата не се вмества в границите на общите физически закони и е най-загадъчното и едва изучено вещество…

Още от древността хората на вятъра се пробват да обхванат в неповторимите свойства на тази буря. И едвам на границата сред II и III хилядолетие по едно и също време в Русия и в Япония са извършени забавни опити, потвърждаващи, че водата както в реките, езерата, моретата, по този начин и във всички живи организми е способна да възприема, копира, съхранява и предава информация, даже такава фина материя като човешката мисъл, слово и страст. Затова хората в сложни минути от живота си, сблъсквайки се с неразрешими проблеми, отиват при ромолящия по камъните бързей, край спокойното огледало на езерото или при вилнеещото море и намират там отговори на измъчващите ги въпроси.

Водата лишава от клетките отрицателната информация, смъква уроките от индивида и привежда биоенергетиката му в естетика.

Но водата, над която се организират „ черни “ вълшебен дейности, може да провокира заболяване или даже да убие

Убедителни доказателства за осведомителните свойства на водата са открити от японския откривател Емото Масару. Ученият открива пробно по какъв начин да направи забележима за човешкото око способността на тази течност да запомня информация. Образци от вода са подлагани на разнообразни типове влияние. След това стресово са замразявани в криогенна камера и са закрепени „ усещанията “ й под формата на познатите ни на всички снежинки. И най-после фотографират изображението на „ страстите “ на водата, като учат по какъв начин то се трансформира според от характера на въздействието. Масару Емото прави над 10 000 такива фотографии на снежинки, които обективно показват, че водата е комплицирана система, възприемаща информацията.

От учебната стратегия е известно, че не съществуват две изцяло идентични снежинки, всяка има своя неповторима форма

Но резултатите от опитите на Емото Масару раздрусват света. Оказва се, че формата на кристалите лед, образуващи се при замръзването на вода, се трансформира според от това каква информация е възприела преди този момент течността. Тя може да бъде предадена с думите, които произнася човек, с възприятията, които той изпитва сега, или с музиката, която звучи над водата.

Доктор Емото слага съд с вода сред високоговорители, пуска музикални творби от разнообразни стилове, а по-късно замразява водата и снима структурата на образувалите се снежинки. Всеки път те одобряват нова форма. Симфониите на Бетховен, Моцарт, етюдите на Шопен водят до образуването на удивителни по хубост и вярно образувани кристали. Водата, над която свири тежък рок, замръзва във тип на страховити „ парцали “.

Още по-поразителни са резултатите от опитите с писане на думи

Върху листове хартия се пишат разнообразни думи – както положителни, по този начин и зли. След това към тях обръщат стъклени съдове по този начин, че думите да се ориентирани към водата. И се оказва, че водата освен съумява „ да прочете “ написаното, само че и да разбере смисъла му и в сходство с това да промени структурата си.

Водата, към която са ориентирани думи на обич и признателност, образува красиви шестоъгълни кристали

А която „ получава “ хули, се трансформира в уродливи ледени части. Най-красиви снежинки се образуват под въздействието на молебствия. При това не е значимо на какъв език са написани думите на молитвата.

Някои откриватели, които също учат осведомителните особености на водата, се съмняват в качествата й към „ четене “. Според тях водата реагира не на думите, написани върху хартията, а на мислите на хората, провеждащи опитите. „ Водата циркулира към земното кълбо, протича през телата ни и се разнася по-късно по целия свят – споделя Емото Масару. – И в случай че
можехме да прочетем информацията, която се съхранява в паметта й, тя би ни разказала история с епически мащаби. “ През 1996 година в Русия докторът на биологическите науки Станислав Зенин патентова устройство за вписване на промените, проводимостта на водната среда според от типа на въздействащите въображаеми настройки. С негова помощ е открито, че при въображаеми установки за „ лекуване “ проводимостта на водата нараства, а при промяната им за „ угнетяване “ понижава. Дълго време в науката доминира гледната точка за предпочитаното значение на химическия състав на водата. Многобройни опити под управлението на С. Зенин откриват, че голямо значение в свойствата на водата има нейната конструкция – методът на организация на молекулите, образуващи устойчивите групи на течните кристали. Те са самобитни кафези, съдържащи паметта на водата. Именно по тази причина нейната конструкция е „ виновна “ за запомнянето и предаването на биологическата информация.

Проведени са опити с хора с висока биологическа интензивност – екстрасенси

След въздействието на екстрасенса се усилва интензивността на напредък на кристалите. За оценката на този развой оказват помощ инфузориите спирисома, намиращи се във водата. Когато водата е зареждана „ за живот “, те стартират бързо да се разделят, водата помътнява и приборите фиксират усвояване на квантите светлина, преминаващи през разтвора. Ако водата се зареди „ за гибел “, всички процеси в нея стопират: течните кристали престават да нарастват, инфузориите не се разделят и разтворът остава транспарантен.

Заредената „ за живот “ или „ за гибел “ вода съхранява свойствата си в течение на почти три денонощия

След това върху информацията, дадена от екстрасенса, стартират да се наслагват други въздействия и водата последователно ги губи. Но от време на време съгласно водата може да запази въздействието „ за гибел “ в продължение на 2 – 3 години.

Какво произтича от проучванията, извършени в Москва и в Япония?

Водата, сходно на кръвта, циркулира в стволовете, клоните и листата на дърветата, във всяка тревичка и цвете. Тялото на живите същества, в това число и на индивида, се състои от % вода. Структурата на водата в организма ни е идентична с тази там, където сме се родили. Защото тя събира информация за почвата, растенията, биологическите и енергийните благоприятни условия на местността. Затова понятието „ татковина “ има освен величествен смисъл, само че и изцяло съответно, физическо наличие.

Именно с помощта на водата човек цялостен живот резервира трайна вътрешна връзка с родното си място

Тази връзка и непрекъснатото поддържане на организма с „ родна “ вода дефинират качеството на кръвта, въздействат върху биохимическите процеси, обмяната на веществата, значима съставка от която са водният продан и водният баланс в човешкото тяло. Затова раздялата с родината постоянно се отразява на здравето на хората и на способността им да почувстват заобикалящия ги свят и да го споделят с другите.

Инфо: caffeilcarro.ru

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР