Водачът в световната ранглиста Новак Джокович започна с победа участието

...
Водачът в световната ранглиста Новак Джокович започна с победа участието
Коментари Харесай

Джокович се измъчи срещу неизвестен руснак

Водачът в международната класация Новак Джокович стартира с победа присъединяване си на шампионата в Монте Карло. Тя обаче не беше по никакъв начин лесна – Ноле се изтеза против стартиралия от квалификациите Иван Гахов. Сърбинът се оправи с руснака след 7-6(5), 6-2 за час и 48 минути игра.

Двубоят беше първи за Джокович на клей този сезон и първи от началото на март. Тогава той загуби от Даниил Медведев на полуфиналите в Дубай.

35-годишният Джокович, който почиваше в първия кръг, позволи пробив в първия сет и изостана с 3-4. После той изравни и след тайбрек взе първия сет. Във втория той беше по-категоричен, направи два пробива и завоюва с 6-2.

Негов противник в третия кръг ще бъде Лоренцо Музети или Лука Нарди.

Олимпийският първенец Александър Зверев в профил в Александър Бублик. Зверев направи поврат за 3-6, 6-2, 6-4 за два часа и две минути игра. „ Не мога да съм по-щастлив. Да си призная имаше моменти, в които се усещах зле. Той не ме оставя да намеря ритъма си “, разяснява Зверев. Следващият съперник на германеца ще бъде Роберто Баутиста Агут.

Лоренцо Сонего се класира за втория кръг и чака мач с третия подложен Даниил Медведев. Италианецът записа триумф на старта над Юго Юмбер след 3-6, 7-5, 7-5.

Руснакът Карен Хачанов се оправи с испанеца Алехандро Давидович Фокина с 6-2, 6-2 в първия кръг.

Подобно на Новак Джокович място на осминафиналите откри и Андрей Рубльов. Руснакът надделя испанеца Хауме Мунар след поврат с 4-6, 6-2, 6-2 в мач, траял два часа и 17 минути.

Gakhov giving us a show on Court Rainier III
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР