Властите в Дубай, Обединени арабски емирства, са останали силно възмутени

...
Властите в Дубай, Обединени арабски емирства, са останали силно възмутени
Коментари Харесай

Десетки модели възмутиха с чисто гола фотосесия в Дубай

Властите в Дубай, Обединени арабски емирства, са останали мощно възмутени от фотосесия с голи девойки на балкона на един от небостъргачите.

Скандално видео и фотоси се появиха в обществените мрежи, снимани от очевидци от прилежаща постройка, оповестява " Дейли Мейл ". На фрагментите се вижда по какъв начин десетки модели театралничат без облекла денем.



Инцидентът е провокирал възмущението на локалните управляващи. Обединените арабски емирства са религиозна страна и сходни дейности, меко казано, не са добре пристигнали там и не се толерират.

Полицията в Дубай е декларирала, че " такова недопустимо държание не отразява полезностите и етиката на обществото в страната ", осведоми английското издание.



В резултат на това, участниците във фотосесията са били задържани. По предварителна информация измежду задържаните има единадесет гражданки на Украйна, 8 на Русия още към 20 девойки от други страни на някогашния Съюз на съветските социалистически републики. Всички те взели участие в голи фотосесии за израелски уебсайт 18+. Мнозина от тях към този момент са депортирани към родните им страни.

Материалите по делото към този момент са предадени на прокуратурата за по-нататъшно произвеждане. Момичетата са изправени пред много сурово наказване - отнемане от независимост до шест месеца или санкция от пет хиляди дирхама (около 1 200 евро). А в най-лошия случай - и двете едновременно.



Много от девойките са били прохождащи модели с дребен брой почитатели в обществените мрежи. Момичетата обикаляли целия свят, с цел да вземат участие в сходни голи сесии.



Една от тях, Виктория Рогалчук е финалистка в шоуто " Топ модел на Украйна ". Зрителите са я запомнили с нейната ексцентрична визия и ниския за подиума растеж.Въпреки триумфа, Виктория се е снимала за реклами на 18+ уеб сайтове, както и нейните други известни колежки.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР