Властите в Берлин реагираха на забраната за използване на украинското

...
Властите в Берлин реагираха на забраната за използване на украинското
Коментари Харесай

Берлин разреши използването на украинското знаме на 8 и 9 май

Властите в Берлин реагираха на възбраната за потребление на украинското знаме на 8 и 9 май. Това оповестява РИА Новости с позоваване на ведомството.

В Сената на Берлин, в навечерието на събитията в чест на Деня на успеха, означиха, че въобще не е ставало дума за възбрана на украинското знаме в немската столица. Това обаче ще засегне единствено територията на петнадесет мемориала. „ На тези територии не се позволяват флагове или военни знаци, изключение ще бъде направено единствено за ветераните от Втората международна война, както и за посланиците и техните делегации “, се акцентира в известие на берлинската работа на вътрешни работи, цифровизация и спорт.

В същото време, както отбелязва източникът, немската полиция ще подсигурява, че в града не се организират събития за обществено утвърждение на специфичната интервенция в Украйна.

По-рано стана известно, че в Берлин е неразрешено носенето на съветски и украински флагове и плакати на митинга " Безсмъртен полк ", както и военни униформи и техните детайли, знаци V и Z и Георгиевска лента под каквато и да е форма.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР