Amazon, Walgreens, CVS и други големи търговци на дребно през

...
Amazon, Walgreens, CVS и други големи търговци на дребно през
Коментари Харесай

Дори Walmart не може да пробие дисфункционалния пазар на здравеопазване в Америка

Amazon, Walgreens, CVS и други огромни търговци на дребно през последните години си пробиха път в здравната промишленост, харчейки милиарди долари за придобивания.

За добра причина: Съединени американски щати са похарчили към 4,5 трилиона $ за здравни услуги през 2022 година, съгласно Центровете за услуги на Medicare и Medicaid. Това съставлява повече от 17 % от брутния вътрешен артикул. И въпреки всичко неналичието на бистрота във връзка с ценообразуването и разхищението прави бранша подготвен за спиране.

Мениджърите на дребно дадоха обещание по-ниски разноски за опазване на здравето за потребителите и облаги от пазарен дял и облаги за своите акционери. Но неочакваното решение на Walmart тази седмица да затвори своите здравни центрове и интервенции по телездраве акцентира какъв брой мъчно е да се наруши и усъвършенства нефункциониращият пазар на опазване на здравето в Америка.

Walmart се надяваше да употребява големия си отпечатък на магазините, с цел да се трансформира в дестинация за налични опазване на здравето и назад. Идеят...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР