ФОРТ ЛИБЪРТИ, Северна Каролина (AP) — Видеото е обезпокоително, с

...
ФОРТ ЛИБЪРТИ, Северна Каролина (AP) — Видеото е обезпокоително, с
Коментари Харесай

Хора без лица, невидими ръце: Ново армейско видео има за цел да привлече новобранци за психологически операции

ФОРТ ЛИБЪРТИ, Северна Каролина (AP) — Видеото е тревожно, с натрапчиви облици на хора без лица, огън и бойци. Гласът зад кадър е каскада от разпознаваеми исторически гласове, до момента в който дисплеят пулсира загадъчни известия, рекламиращи силата на думите, концепциите и „ невидимите ръце “.

Намеци за произхода му са сложени в рамки, до момента в който мигат от: PSYWAR. Войниците на армията за психическа война употребяват своята марка умствена борба, с цел да доведат това, от което службата се нуждае: новобранци. И в случай че намирате видеото за завладяващо, вие може да сте целевата публика на армията, защото тя работи за набиране на бойци, които да се причислят към нейното командване за специфични интервенции.

Публикувано в ранните утринни часове в четвъртък, видеото е второто провокативно набиране на личен състав реклама, която сама по себе си илюстрира типа работа, която правят психовойниците, с цел да повлияят на публичното мнение и да водят словесната война в чужбина. Наречен „ Призрак в маши...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР