След провала на два конституционни референдума през март, не е

...
След провала на два конституционни референдума през март, не е
Коментари Харесай

Политиката надделява върху патентите за Ирландия

След неуспеха на два конституционни референдума през март, не е чудно, че ирландското държавно управление не бърза да организира нов скоро – изключително по тематика, която евентуално ще накара очите на доста гласоподаватели да се изцъклят край.

Ирландското държавно управление удостовери предишния месец, че се отхвърля от проектите си да организира референдум за присъединение към Единния патентен съд на Европейски Съюз по едно и също време с локалните и европейски избори на 7 юни. Питър Бърк, министър на предприятията, призна, че е имало незадоволителна социална информираност по въпроса и прекомерно малко време за образуване.

Казано по-просто, в случай че държавното управление през март не съумя да обоснове предефинирането на ролята на фамилиите, дамите и лицата, които се грижат за тях – въпроси, с които хората може рационално да се чака да имат връзка – тогава триумф с интелектуалната благосъстоятелност отбрана. Както сподели един почитан член на държавното управление пред Financial Times, „ ние не желаеме да поемаме риска от загуба “.

Но надалеч от това да е...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР