Владимир Путин вероятно е имал четири щерки. Според публикация на

...
Владимир Путин вероятно е имал четири щерки. Според публикация на
Коментари Харесай

Путин имал 4 дъщери?

Владимир Путин евентуално е имал четири щерки. Според обява на съветското издание " Знак " съветският президент е татко на момиче, наречено Луиза Розова, написа novini.bg.

Журналистът от медията Андрей Захаров посредством локалната обществена мрежа " ВКонтакте " се е свързал с Розова и непосредствено я е попитал дали има родствена връзка с президента. " Ние се разбрахме да не отговаряме на това запитване ", са декларирали приятелки на момичето, взели участие в диалога.

Розова много в детайли е разказала за своя живот. Тя е показала, че е следвала " Дизайн " в университет в Санкт Петербург (родния град на Путин), считала е да продължи образованието си по същата компетентност в Съединени американски щати или Западна Европа, само че е желала да работи в родината си. " В Русия се усещам прелестно ", е показала още тя.

Според формалната биография на стопанина на Кремъл той е имал две дъщери. Мария и Екатерина са били родени от над тридесетгодишния му брак с Людмила Шкребнева, разтрогнат през юни 2013 година

В края на 2020 година се появиха изявления, че Путин е имал още една щерка. Тя се е родила преди 17 години след загадка интимна връзка на президента с бизнесдамата Светлана Кривоногих. " Знак " означи, че момичето е било цялостно копие на държавника и нейното първо име е било Елисавета, а бащиното – Владимировна. " Не оповестяваме семейството на тийнеджърката, защото тя е малолетна ", са показали от изданието.

В публикацията се добавя, че Светлана Кривоногих преди 2000 година е живяла с майка си и двете са делели един апартамент с други фамилии. Когато Путин е поел кормилото на ръководството на страната (през 2000 г.), Кривоногих се е преместила в първокласен жилищен комплекс в Санкт Петербург, почнала да придобива топимоти в Москва и в съветския черноморски курорт Сочи и станала притежателка на доста акции в една от най-големите банки в страната. Според медийната информация политикът и предприемачката са се разделили преди няколко години.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР