Вицепремиерът Валери Симеонов Валери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата

...
Вицепремиерът Валери Симеонов Валери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата
Коментари Харесай

Валери Симеонов и реформаторите обсъдиха Закона за енергетиката

Вицепремиерът Валери Симеонов Валери Симеонов е заместител министър-председател по икономическата и... към профила разиска оферти за промени в Закона за енергетиката с представители на Реформаторския блок.

На срещата участваха ръководителят на Съюз на демократичните сили Божидар Лукарски Божидар Лукарски е роден на 23 юни 1972 година в град Перник. През... към профила, както и Петър Москов Д-р Петър Стефанов Москов е роден на 17 декември 1970 година в София. Петър... към профила и Димитър Бъчваров от Националния съвет на Република България, оповестиха от държавната пресслужба.

Обсъден беше законопроект за изменение и допълнение на Закона за енергетиката, който уголемява и дава пълномощия на ДАНС да управлява продажбата на дялове в основни за българската енергетика предприятия. Законодателните промени, препоръчани на срещата, са стимулирани от публичните упования по отношение на продажбата на 67% от групата сдружения „ ЧЕЗ - България “ на „ Инерком България “.

Вицепремиерът Симеонов се ангажира да разиска плана за законови промени на съдружен съвет на „ Обединени патриоти “ и при реализиране на консенсус, да го даде на съдружния съвет на ръководещата коалиция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР