Добрев обясни и конкретния замисъл на лидерката в оставка: Ние

...
Добрев обясни и конкретния замисъл на лидерката в оставка: Ние
Коментари Харесай

Гуцанов се облизва за стола на Корнелия

Добрев изясни и съответния план на лидерката в оставка: „ Ние сме действително във вътрешнопартийна предизборна акция. Вътрешният избор ще бъде през септември, а конгресът – през октомври. Т.е. Нинова 15 дни по-рано от датата, в която трябваше да излезе по този начин или другояче в отпуск, с цел да направи своята предизборна акция за своя трети противозаконен мандат, тъй като уставът й позволява единствено два, направи едно политическо шоу “, разяснява той.

 

Сега интригата е дали в събота действително ще се организира съвещание на Националния съвет на Българска социалистическа партия, както разгласи Корнелия Нинова.

По информация на уеб страницата Lupa.bg., Георги Свиленски е предложил на лидерката аленият пленум да се отсрочи със седмица, с цел да може управлението да завоюва време. Близки до Нинова настояват, че щяла да стиска кокала до последно.

 

Преди дни пък някогашният ръководител на Българска социалистическа партия Сергей Станишев не отхвърли опцията още веднъж да застане отпред на алените. Той не отговори непосредствено на въпрос, дали би се кандидатирал за ръководител на социалистите, заявявайки, че „ нищо не е изключено в живота и в политиката “.

Източник: Уикенд, crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР