Вицепремиерът Валери Симеонов Валери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата

...
Вицепремиерът Валери Симеонов Валери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата
Коментари Харесай

Ангел Джамбазки за проверките в Слънчев бряг: Валери Симеонов дава личен пример

Вицепремиерът Валери Симеонов Валери Симеонов е заместител министър-председател по икономическата и... към профила дава персонален образец с инспекциите по Слънчев бряг, сподели Ангел Джамбазки по Българска национална телевизия.

Българският народен представител в Европейския парламент отбрани дейностите на заместника на министър-председателя Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република... към профила, който влезе в заведения в черноморския курорт през уикенда. "Тук не се приказва единствено за шума. Тук става дума за подправения алкохол, избягването на издаването на касови бележки и закононарушенията. Тази активност, ресторантьорска, хотелиерска и кръчмарска е контролирана и тези правила се нарушават ", уточни Джамбазки.

По отношение на вчерашния митинг в Слънчев бряг Джамбазки разяснява: Български жители стачкуват, с цел да имат правото да нарушават закона. Всеки има право на гражданска позиция и да стачкува когато ти пречат. Какво ще стартират по-късно – ще стартират да продават опиати легално?
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР