Гари Невил и Джейми Карагър влязоха в ожесточен спор дали

...
Гари Невил и Джейми Карагър влязоха в ожесточен спор дали
Коментари Харесай

Джейми Карагър и Гари Невил в ожесточен спор срещу Sky Sports относно „грешката“ на Пеп Гуардиола

Гари Невил и Джейми Карагър влязоха в яростен спор дали шефът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола е направил неточност, като е пуснал Коул Палмър в Челси.

22-годишният Палмър се реалокира на Стамфорд Бридж в договорка за £42,5 милиона тъкмо в края на летния трансферен прозорец. Откакто направи промяната, той завладя Висшата лига на взлом, като единствено нападателят на Сити Ерлинг Хааланд означи повече голове от него в лигата през този сезон.

Английският национал в началото беше подготвен да прекара една година навън чартърен, преди да се завърне на стадион " Етихад ". Той обаче твърди, че Гуардиола му е споделил, че може или да остане в първия тим, или да напусне за непрекъснато.

Палмър сподели, че е „ комплициран “ от позицията на Сити, само че неговите 21 гола и 10 асистенции в 32 изяви са били очевидна изгода за Челси. И Невил, и Карагър му дадоха премията си за млад състезател на годината на Sky Sports's Monday Night Football, само че не се съгласиха, когато се стигна до оценката дали Сити и Гуардиола могат да...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР