Всеки, който е опитвал да реже сирене на ръка, знае,

...
Всеки, който е опитвал да реже сирене на ръка, знае,
Коментари Харесай

Жената използва хак, променящ правилата на играта, за да реже дебели и равни резени сирене всеки път

Всеки, който е опитвал да реже сирене на ръка, знае, че това може да бъде същинска кавга – изключително когато се пробвате да го измерите на око.

Изглежда, че постоянно се оказва, че някои са прекомерно дебели или прекомерно тънки, а други са просто нестабилни. Но в случай че би трябвало да употребявате нож, с цел да нарежете сиренето си, има метод да сте сигурни, че ще получите отмерено парче.

Жена, която разгласява в обществените медии като @covinoboard, показа своя трик за приемане на " съвършени резени сирене всякога! " Във видеоклип, който събра повече от 293 000 лайкове, тя сподели на почитателите си метода за премерване на всяко парче, с цел да се увери, че всички са идентични.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ: Жена е приветствана като „ талант “ за хак за рязане на сирене, който дава обещание равномерни резени всякога

Жената е забелязана да забива зъбците на вилица в блокче сирене чедър, покрай ръба, преди да го издърпате назад. Четирите дупки, които направи в блока, трябваше да работят като маркировки...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР