Страхотна баба сподели жестоките коментари, които получава от троловете –

...
Страхотна баба сподели жестоките коментари, които получава от троловете –
Коментари Харесай

„Аз съм баба, която носи къси панталони с гордост – твърде много жени се срамуват, че го правят“

Страхотна баба показа жестоките мнения, които получава от троловете – само че тя е прекомерно мощна, с цел да им разреши по нейния метод.

Жаклин Хутън, на 61 години от Западен Съсекс, може впечатляващо да вдигне двойно повече от телесното си тегло и предизвиква други дами също да изградят своята мощ. Въпреки че има остеоартрит, персоналният треньор е на задача да потвърди, че можете да изглеждате ужасно на всяка възраст, в случай че се ангажирате да положите старания.

Тя може да се похвали с голямо количество почитатели в Instagram с помощта на позитивното си отношение и супер потребни фитнес препоръки. Но макар че наподобява ужасно и оказва помощ на хората да се усещат ужасно, тя към момента получава жестоки мнения от тролове, които й споделят да не носи къси панталони.

В скорошно видео тя разкри, че бойците на клавиатурата са й споделили, че нейната коленете са " на път да се счупят ", само че тя просто се смее. Това е по този начин, тъй като тя знае, без значение на какъв брой години е, че те й оказват помощ д...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР