Висшият пост носи много отговорности в чисто личен и човешки

...
Висшият пост носи много отговорности в чисто личен и човешки
Коментари Харесай

Ропот: Д-р Ненков за Радев и К-19: Унизително е, лепна лошо име на България

Висшият пост носи доста отговорности в чисто персонален и човешки проект. Това съобщи в ефира на Нова телевизия доктор Мирослав Ненков във връзка трагичните събития към президента Румен Радев във вторник.

БЛИЦ напомня, че визитата на държавният ни глава в Естония бе предварително прекъснато, тъй като е бил контактен с човек, болен от ковид. Въпреки че от президентството отхвърлиха, то естонските управляващи потвърдиха вестта.

Румен Радев пък прозря интрига и скрит план против него и сподели ПСР тест още на летището.

"Много е хубаво наш върховен представител да взе участие в каквито и да е значими интернационалните събития, само че контактувайки с притежател на китайксия вирус, затаявайки че го е правил, с цел да реализира някаква аудиенция, това не е добре ", сподели Ненков.

"Това е нашата лична отговорност ", счита той.

"Оправданието с дейното мероприятие е типично за политическото говорене. Всъщност той бидейки на толкоз високо място, би трябвало да е виновен за своите дейности. Така показва страната ни ", счита още той.

"Какво ще каже президентската на Естония на мъжа и фамилията си: "Българският президент пристигна, откакто е бил контактен с болен от К-19. " На кого се лепва неприятно? На Борисов ли? На Радев ли или на българите? ", сподели Ненков

"Не може да се приказва за дейни мероприятия, че различен е отговорен или, че имаш разстройство ", добави той.

Ники Кънчев също изяви мнение, че Радев е трябвало да каже, че е контактувал с подобен човек и това е обикновено. "Няма нищо срамно ", съобщи водещият.

"Унизително е, че новината пристигна от естонска страна, а не от наша ", добави Ненков.

Според него постъпката на Радев не е морална.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР