Дженифър Лопес се появи на Met Gala в луксозна рокля

...
Дженифър Лопес се появи на Met Gala в луксозна рокля
Коментари Харесай

Прекали ли Дженифър Лопес: Феновете я упрекват, че е прекалено слаба

Дженифър Лопес се появи на Met Gala в първокласна рокля на Schiaparell i с извънредно скулптирано деколте, украсено с кристали. Но не тоалетът получи най-вече мнения, а лицето на звездат а - мнозина започнаха да пишат, че Дженифър е прекомерно слаба и наподобява като след приемането на " Оземпик ".
 
 Дженифър Лопес Guliver/Getty Images

Въпреки обстоятелството, че 54-годишната Дженифър Лопес постоянно демонстрира тренировките си и , съдейки по видеото от концертите, е в отлична форма, потребителите в интернет непрекъснато се чудят дали тя не си бие инжекциите за диабетици , което звездите употребяват, с цел да отслабнат. Според потребителите тя наподобява по-стройна от всеки път. Коментаторите пишат: " О, лице на " Оземпик ". Това ли си ти? ", " Твърде доста " Оземпик "? ", някои означават, че лицето ѝ наподобява изтощено - това се вижда даже макар ретуша на фотографията. А точно изтощеното лице е една от последствията от приема на Оземпик.



Феновете на Дженифър Лопес не за първи път имат сходни въпроси: в края на април тя разгласява фотография в обществените мрежи, на която е облечена в бяла миди рокля без ръкави, с прорез на полата откъм гърба и стилно високо деколте. Един от най-популярните мнения беше въпросът " Оземпик? ", като потребителите означиха, че в никакъв случай не са я виждали толкоз слаба , а един от тях означи, че майка му приема Оземпик, тъй като има диабет, а " звездите го ядат, като че ли е просто бонбон ".
 
 Дженифър Лопес Guliver/Getty Images

Трябва да се означи, че тази година Дженифър Лопес беше водеща на Met Gala дружно с Анна Уинтур, Bad Bunny, Зендая и Крис Хемсуърт. Тя пристигна на Met Gala без брачна половинка си Бен Афлек, който сега е ангажиран със фотоси. Носят се клюки, че раздялата не е добра за връзките им.

Дженифър Лопес не е единствената звезда, обвинена, че употребява инжекциите, с цел да отслабне. Същите въпроси се задават и на Ким Кардашиян , която през 2022 година отслабна прекомерно бързо, а тази година сподели неестествено тънка талия на Met Gala, както и на Кристина Агилера и даже на Настя Ивлеев а. Не всички звезди са подготвени да признаят, че са прибягвали до медикаменти: най-често те крият обстоятелството, че са отслабнали не благодарение на тренировки и диети, или се пробват да не разясняват тези клюки.
 
 Дженифър Лопес Guliver/Getty Images
Всеки миг е значим! Последвайте ни в  и, с цел да сте в крайник с тематиките на деня
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР