Висшата Жрица - интуиция, истина, тайнство, сънища, знаци, навлизане навътре,

...
Висшата Жрица - интуиция, истина, тайнство, сънища, знаци, навлизане навътре,
Коментари Харесай

Висшата Жрица – карта Таро за 22 май

Висшата Жрица - вътрешен глас, истина, свещенодействие, сънища, знаци, нахлуване във вътрешността, женска сила
Голяма Аркана - въздействие за по-дълъг интервал, демонстрира нещата от невидимия свят и генералната посока    

След вчерашната Колесница, донесла бързо задвижване напред, през днешния ден фокусът се обръща във вътрешността, с цел да чуем посланията, нашепвани от Висшата жрица. Тя идва, с цел да ни свърже с интуицията и мъдростта, заложени в нас по рождение. Говори ни посредством знаци, сънища и интуиции, учи ни, че истината се съдържа в самите нас и личното ни подсъзнание.
На картината е изобразена вглъбена в себе си жена с видимо затворени очи, само че при вглеждане се вижда, че в действителност те виждат. Центърът на челото й, където е третото око свети, а обиците й са във формата на свещени скрижали – знаци на връзката й с невидимия свят, Акашовите записи и посланията, които тя организира от там. На главата си носи полумесец, над който се отваря светлинен портал нагоре, към галактическите измерения, а воалите на заблудата се отдръпват настрана.

Днес е ден, в който е добре да следим за знаци, които ни водят, да обърнем внимание на сънищата и предчувствията си. Имаме опция да прогледнем оттатък досегашните си лимитирани вярвания и да забележим по-голямата картина, от която сме част. Подходящо за занимания с медитация, ритуали, за изцелителни сесии и процедури. Вероятно е да ни се разкрият секрети, да които до момента не сме имали достъп. Висшата Жрица ни учи на женския метод – вглъбяване, притихване и изчакване, вместо деяние и напън. Когато сме тихи и празни, ние сме като отворена чаша, в която се излива вселенската мъдрост.
Позитивно одобрение за деня:
Вярата и интуицията са втъкани в моето сърце и аз владея отговорите, които диря
Седмична прогноза за 22 - 28 майТази седмица картите ясно отразяват промяната в настроението - след преди малко предишното новолуние силата стартира да се усилва, а Меркурий към този момент е пряк, тъй че събитията се забързват и имаме зелена светлина за полагане на ново начало. Присъстват три карти от Голямата Аркана, носещи посока, оптимизъм и отваряне на нови благоприятни условия, а останалото място са си поделили поравно двете бои Жезли (Огън) и Мечове (Въздух), свързани с придвижване, празнуване, ентусиазъм и нови хрумвания. Няма напълно предизвикателни карти - по-бавни и обърнати във вътрешността са понеделник и неделя, а останалите дни са енергични и положителни.

Прочети годишната Таро прогноза за 2023 година тукГледай присъединяване на Богомила в LIVE в 8 със Списание 8Интервюта с Богомила прочети тук и тук

Индивидуални сесии с Богомила-Сандия:
Трансформационно тароЕнергийнo ЛечениеСемейни констелации (групи на живо)Астро-Таро събития онлайнАко имате потребност от повече изясненост или поддръжка в тези безредни времена, можете да си запишете самостоятелна сесия. Преди това прочетете описанието тук.


Богомила-Сандия започва да се занимава с духовни и енергийни практики от 2000 година Дава индивидуални сесии по таро четене, енергийно лекуване, регресия, като използва и разнообразни спомагателни способи - гещалт техники, рейки, кристали и други С времето основава собствен самостоятелен метод, който ползва в разнообразни области – връзки, обилие, здраве, способността да се заявим, да сме сполучливи, постоянни, да проявим капацитета си. През 2015 година приключва тренинг по фамилни констелации и стартира да организира ежемесечни групи с метода. Два пъти месечно на новолуние и пълнолуние води „ Астро-Таро " – вечерни събития, в които комбинира астрология, таро карти, водени медитации и ритуали за възнамеряване и филтриране.

За повече информация: www.bogomila.net
fb: Трансформация и осъзнатост с Богомила-Сандия
За записване за персонална сесия или за ежемесечните събития по фамилни констелации и астро-Таро: [email protected]
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР