Говорим смело за желанията си През новата седмица ще търсим

...
Говорим смело за желанията си През новата седмица ще търсим
Коментари Харесай

Любовен хороскоп за 20 – 26 май

Говорим самоуверено за желанията си

През новата седмица ще търсим истината в любовта. Очаква ни пълнолуние в знака на зодия Стрелец и то ще изисква бистрота във всички взаимоотношения. Ако не усещаме, че сме морално съгласувани с нашите сътрудници, може да има проблем. Хубавото е, че любовта ще ни стимулира да приказваме, с помощта на Венера, която минава в Близнаци.

Повече за вашата зодия може да прочетете в любовния ни хороскоп.

Овен 

Да бъдеш правилен на себе си, на своите идеали и убеждения е от първостепенно значение за вас, Овни. Благодарение на пълнолунието тази седмица във вашия 9-и дом, можете елементарно да изразите тези вярвания към другите, като се уверите, че притегляте единствено това, което излъчвате във Вселената.

Това сигурно ще се отрази удобно за вас в любовта, без значение какъв може да е настоящият ви сантиментален статус. Тъй като Венера навлиза във вашия бранш за известия и основава прелестен тригон с Плутон, това несъмнено ще ви помогне в любовния живот.

Телец 

През идващите дни Телците ще са едни от щастливците в зодиака, когато става въпрос за обич и пари. Венера и Юпитер са в прелестна връзка във вашия знак, а по-късно ще преминат в знака на Близнаци. Дотогава тези две планети ще ви дадат доста позитивна сила за сбъдване на фантазии, задълбочаване на любовните връзки.

Близнаци 

Тази седмица ни чака пълнолуние. То ще окаже въздействие върху вашия партньорски бранш, помагайки ви да удовлетворите всичките си прочувствени потребности. Вашата любовна връзка може да стане по-пълноценна, по-дълбока от всеки път. Ако сте необвързани, знайте че Венера влиза във вашия знак и до края на седмицата ще направи съвършен тригон с Плутон, до момента в който Юпитер минава в знака Близнаци. Определено сте огромни късметлии!

Рак 

Раците ще предпочетат уединението повече от нормално и това ще се дължи на избрани случки в любовния ви живот. Венера минава във вашия 12-и дом, като в края на седмицата ще направи тригон с Плутон.

Сега е подобаващ миг да намерите нужните ви отговори, да се освободите от отрицателните мисли. Ако сте във връзка, то ще търсите повече връзка и споделеност с обичания човек. Това несъмнено ще се отрази добре на любовта ви.

Лъв 

Лъвът ще е обществена пеперуда през идващите дни, може да чака и повече романтика. Венера и Плутон, който сега е във вашия бранш на връзките ще основат сили за вас, които ще ви оказват помощ да постигнете прогрес в любовта. Необвързаните представители на зодията може да стартират любовен романс с другар. Ако сте във връзка, вие и обичаният ви човек може да отпразнувате постигането на общ блян. Любовта ще ви носи благополучие!

Дева

Венера се придвижва към Плутон – планетата на дълбочината и интензивността. Голяма опция да повишите престижа или кариерата си може да се появи на пътя ви, с помощта на вашия обичан човек. Възможно е сътрудникът ви да познава човек с подобаващото въздействие, с цел да оцени цената на уменията ви.

Ако пък няма такива познанства, може би ще ви окаже поддръжката си във вашите инициативи, което ще ви зарадва. 
Необвързаните Деви може да се окажат във флирт с сътрудник.

Везни 

Чашата не е просто на половина цялостна за вас, когато става дума за обич, Везни, тъй като тя прелива! Венера влиза във вашия 9-и дом на растежа, по-късно в събота, прави хубав тригон с Плутон, който сега е във вашия любовен бранш.

Ако сте необвързани, има всички признаци, че до момента в който търсите способи за духовно или интелектуално израстване, в живота ви ще се появи някой, който споделя вашите полезности. От друга страна, обвързаните представители на зодията може да се отдадат или да възнамеряват сантиментално пътешестване в чужбина.

Скорпион

Любимият ви човек е напът да ви направи необикновен подарък. С Венера и Юпитер, които вършат превъзходно подравняване в знака на Телец, партньорският ви бранш ще получи доста хубава сила. Без значение защо става въпрос, несъмнено ще се радвате на една прелестна любовна седмица.

Ако сте необвързани, защото Венера влиза във вашия 8-и дом на интимността и е в тригон с Плутон, има възможност съдбовна любовна връзка да е напът. Този човек може незабавно да завоюва вашето почитание и доверие.

Стрелец 

Това е вашето време за обич, Стрелци! През новата седмица ни чака пълнолуние и то във вашия зодиакален знак. То ще ви направи прочувствено отворени и подготвени да отдадете сърцето си напълно на верния човек. За обвързаните, връзката ще стане по-приятна, в сравнение с е в този момент. С Венера и Юпитер във вашия бранш на връзките до събота е допустимо да се сгодите или да се ожените! В случай, че сте необвързани, има всички признаци, че предстоят вълшебни промени за вас в любовта.

Козирог 

Наслаждавате се на галактическа победа, когато става въпрос за развлечение и романтика. Тази седмица можете да очаквате с неспокойствие момента, когато Венера и Юпитер се срещнат в любовния ви бранш, преди и двата знака да изоставен Телец. Това е съвсем като величествен край на вашата персонална любовна история – подобен, който е доста евентуално да има благополучен край. Възможно е да извършите връзката си публична с човек, с който се срещате от известно време. Обвързаните ще имат хубава любовна седмица, а изцяло необвързаните има възможност да срещнат някого.

Водолей 

Една красива любовна история е напът да се разкрие, Водолеи! Това може да се трансформира в едно от най-запомнящите се прекарвания в живота ви. Венера навлиза във вашия сантиментален бранш и до събота ще направи съвършен тригон с Плутон, който сега е във вашия знак. Тъй като Юпитер също ще се намеси в любовния ви живот, може да очаквате невероятни сантиментални вероятности, без значение по какъв начин наподобява настоящата ви обстановка във връзката. Пригответе се за огромна обич, Водолеи, такава, каквато сърцето ви заслужава.

Риби 

Венера прави съвършен тригон към овластяване на Плутон. За някои Риби може да се окаже, че имат скришен почитател. Може да се почувствате по едно и също време поласкани и заинтересувани. Обвързаните представители на зодията ще се насладят на комфорта на връзката си. Някои може и да заживеят под един покрив. 

източник: az-jenata.bg
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР