Виповете също са хора, само че известни, би казал Валери

...
Виповете също са хора, само че известни, би казал Валери
Коментари Харесай

Най-грандиозните раздели на годината

Виповете също са хора, единствено че известни, би споделил Валери Божинов. И като всички други имат проблеми, даже в любовта. Личният живот на известните персони всекидневно е наблюдаван под лупа. И случи ли се нещо трагично при дадена двойка, мълвата незабавно потегля.

Най-прясната разлъка е на Джулиана Гани и Илиян Найденов. Силиконовото украшение хваща на шаблон предприемача и незабавно подава молба за бракоразвод. Докато е на отмора във Франция, Гани схваща, че обичаният ѝ задява друга госпожица. И на секундата поставя завършек на брака им. Джулиана и Илиян са дружно повече от три години. Имат и дете - дребният Давид.

В кръшния музикален отрасъл, наподобява, най-вече страдат от любовни страдания. Само за няколко години разделите в попфолка не могат да се преброят на пръстите на двете ръце. Любовта на Софи Маринова и Гринго е като от същинска испанска теленовела. Ромската перла и някогашният пандизчия са с буйни характери, по тази причина евентуално и непрекъснато се карат, само че без да се бият към този момент. В момента Софи и Гринго са в нещо като отмора. Двамата не живеят под един покрив, само че постоянно се чуват и са положителни другари.

Легендарният музикант Орхан Мурад на зрели години се разведе. Изпълнителят на „ Хиляди слънца “ би шута на майката на Сузанита. Музикантът и Шенай бяха дружно 19 години, само че с брака им е изцяло свършено или те най-малко по този начин настояват. Плод на любовта им е певицата Сузанита. Двамата по този начин и не разкриха повода за раздялата си.

Симона Загорова роди на обичания си и след няколко месеца се разделиха. Не, това не е смешка. А голата истина. Въпреки че се кълнеше в обич на бившето ченге Даниел, щерката на Глория го заряза.

ДесиСлава също няма шанс в любовта. Фолклегендата вярваше, че най-сетне е разкрила точния човек, с който да е постоянно, само че... уви. Боксьорът Благой Найденов - Малката Кобра и ДесиСлава към този момент не са двойка. Певицата е махнала всички общи фотоси с боеца от обществената мрежа. Двамата отхвърлят да има разлъка, само че из попфолк средите е ясно, че с връзката на ДесиСлава с младока е свършено. Двамата имат наследник, като хлапето е единствената причина певицата и Благой да се срещат.

Край на един от най-хубавите стадии в живота си постави неотдавна и Люси Дяковска. Певицата се е разделила с танцьорката Марчела, с която съгласно непотвърдена информация даже били женени. Двете къдрокоски към този момент не са дружно. „ Сбогом, моя обич! Ти беше светлината в моята мрачевина, ще ми липсваш доста. Искаше ми се да разтърсим света дружно “, написа през сълзи след раздялата си с танцьорката Дяковска.

Една от най-одумваните звездни двойки в България по всичко проличава, че е поставила завършек на връзките си. Става дума за Асен Блатечки и Диляна Попова. Лошото момче на българското кино и моделката имаха по-бурна обич даже от тази на Софи Маринова и Гринго. Твърди се, че Диляна и Асен към този момент не са дружно, написа „ България Днес “. Преди няколко месеца папараците на „ България Днес “ засякоха хубавицата на радушен обяд с различен мъж. На въпрос дали е поставила завършек на връзката си с Блатечки, моделката отговори: „ Ха-ха “, и тръшна телефона, само че нито отхвърли, нито опроверга слуховете за раздор в връзките им.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР