Федералното дело за оръжие на Хънтър Байдън ще бъде разгледано

...
Федералното дело за оръжие на Хънтър Байдън ще бъде разгледано
Коментари Харесай

Съдия отхвърли предложението на Хънтър Байдън да отложи юнския му процес по обвинения в притежание на оръжие

Федералното дело за оръжие на Хънтър Байдън ще бъде прегледано идващия месец, сподели арбитър във вторник, като отхвърли предлагането на юристите на сина на президента да отсрочи наказателното гонене.

Съединени американски щати Окръжният арбитър Мариелън Норейка отхвърли настояването на Хънтър Байдън да отсрочи процеса до септември, което съгласно отбраната е належащо, с цел да даде време на отбраната да подреди очевидци и да прегледа доказателствата, предадени от прокурорите.

Синът на президента Джо Байдън е упрекнат, че е излъгал за използването на опиати през октомври 2018 година във формуляр за закупуване на револвер, който е държал към 11 дни.

Хънтър Байдън, който не се призна за отговорен, призна, че се е борил с пристрастяването към крек кокаина през този интервал през 2018 година, само че юристите му споделиха, че не е нарушил закона.

Неговите юристи настояват, че прокурорите са се поддали на натиска от страна на републиканците, които настояват, че синът на президента демократ в началото е п...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР