Виктория Петрова ще сбъдне огромната си мечта! Виктория Петрова ще има

...
Виктория Петрова ще сбъдне огромната си мечта!
Виктория Петрова ще има
Коментари Харесай

Сензация: Бебе в живота на Виктория Петрова и Красен Кралев!

Виктория Петрова ще сбъдне голямата си фантазия!
Виктория Петрова ще има бебе с Красен Кралев. Най-после! Тази вест обиколи мълниеносно светското пространство, откакто толкоз години бе главен проблем за водещата на Би Ти Ви. Знаем, че Виктория е на 43, а тази година ще чукне и 44 лазарника, а биологичният й часовник не е безконечен.
 Виктория Петрова
Виктория Петрова и Кралев работят настойчиво за бебе

Петрова преди време беше омъжена за спортния публицист в същата медия Петър Бакърджиев, само че любовта им привърши с бракоразвод, а той се влюби и оплоди Гергана Гунчева. Виктория остана сама и живееше живота си сингъл дълго, преди да се сблъска с Красен Кралев.

С някогашния състезателен министър са дружно от няколко години, само че ги разделяха нееднократно точно поради тематиката за бебето. Кралев от дълго време към този момент е татко, а и е на възраст, в която надали му се сменят наакани памперси. Петрова обаче копнее да стане майка и ето, че двамата очевидно са се разбрали.

Тези дни водещата беше забелязана да посещава най-популярната клиника по забременяване и раждане „Надежда“, където чакаше за обзор. Дали към този момент е бременна, дали ще предприеме забременяване посредством ин витро, или просто е отишла да я прегледат, не е несъмнено. Но е знак, че ефективно се работи в тази посока.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР