ЛОС АНДЖЕЛИС (АП) — Кейтлин Кларк и треската на Индиана

...
ЛОС АНДЖЕЛИС (АП) — Кейтлин Кларк и треската на Индиана
Коментари Харесай

Кейтлин Кларк и треската на Индиана се разпадат, след като постигнаха първата си победа за сезона на WNBA

ЛОС АНДЖЕЛИС (АП) — Кейтлин Кларк и треската на Индиана се разминават. Сензацията новобранец в WNBA и нейният тим завоюваха първия си мач за сезона.

The Fever се събраха от 11 точки по-малко през първото полувреме, с цел да победят Лос Анджелис със 78-73 и да се сблъскват с пет мача в петък вечер пред домакинска аудитория на Спаркс от 19 103 в Crypto.com Arena.

Кларк записа 11 точки и 10 битки за първия си дабъл-дабъл в WNBA. Тя означи две тройки в последните минути, откакто пропусна първите си седем опита от далечно разстояние. Тя имаше осем асистенции и единствено две пропуснати топки.

Облекчението беше явно на лицето на Кларк при звъненето. Тя се усмихна, до момента в който пресичаше двора, с цел да поздрави артиста и сътрудник Айовън Аштън Къчър, брачната половинка му Мила Кунис и децата им. Сред тълпата имаше почитатели със златни фланелки на Айова.

„ Нощи като тази просто ми припомнят за какво обичам да играя баскетбол и за какво започнах да играя баскетбол “, сподели тя. „ Получавате победа и излиз...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР