С бурни аплодисменти и възгласи Бойко, Бойко! препълнената зала в

...
С бурни аплодисменти и възгласи Бойко, Бойко! препълнената зала в
Коментари Харесай

Борисов: ПП и ДБ ми дължат една ротация. Да ни подкрепят за наше правителство с наш премиер

С бурни овации и възгласи " Бойко, Бойко! " препълнената зала в Плевен посрещна водача на ГЕРБ Бойко Борисов. На срещата беше показана листата за Европейския парламент, както и тази за Народното събрание.

 

" На 24 май постоянно имаше агнешка плешка с картофки поради татко ми, който се споделяше Методи, а майка ми беше учителка. Всички, които честват - да ги поздравим “, стартира Борисов.

" Пламен е зле нещо с бъбреците, само че високото спортно майсторство, дава доста и взима доста “, по този начин Борисов изясни отсъствието на лидера на листата Пламен Тачев.

" Аз ви слушах, то е идиотска обстановката. Да ви кажа - всеки ден се изправям пред хората. Нашите ядра са доста твърди, партията е постоянна. Другите нямат тези неща. Но имат едно безсрамие и самочувствие, което никой не може да им опонира. Христо Иванов излиза и споделя, че без тях в ръководството, ще има отново избори. Важно е да намират недостатък и през това време - постове, или с 30 депутата да ръководят еднолично. Ние това го направихме. Една година Политическа партия с 30 депутата управляваха. Ние не можем да дезертираме, хората желаят ясно да чуят какво ще правим с тези хора след изборите. За страдание това, което вие научавате по един или различен метод, доста съм изумен и се развличам техни представители. Кои вие с 30 депутата? Ако не беше ГЕРБ да ви крепи и Движение за права и свободи да ви брани, аз съм жив участник, " Възраждане “ ги подгониха, щяха да ги набият. Дойдоха миньорите, Делян отиде до тоалетната и Денков го търси... Чакай бе, нема да те набият. Гротескна работа! Ние с нашите депутати сме толкоз отговорни, колкото и те “, сподели Борисов.

И добави, че е станало ясно на западните сътрудници, че са заложили на сакат кон.

" Който в този момент се хване да ръководи, все едно Черен Петър от картите вадиш. Два-три месеца преди да се прави бюджета... Когато има една разсипана страна, 2 милиарда са по-малко приходите. Не единствено не сме усвоили от Плана, а сме харчили като страна. И аз това го знаех, по тази причина се усещам отговорен, само че пепетата, Асен Василев, и Денков и всичките там споделят, че са създали неща, не правени в България. Кое направихте без нас? Даже и тази недъгава Конституция. Щяха да ни скарат българите с 3 март и 24 май. Вместо да ни сплотяват... Застанах, споделих, че няма да го създадем това и удържах “, продължи той.

" Добре, че не разсипахме службите. Директно беше - половината за мен, половината за теб. Много е великодушен, но по какъв начин ще разделяме съд, прокуратура, регулатори... Затиснах ги, нищо не се случи, по какъв начин ще разделяме Бойко и Кирил? Аз застанах зад Митко Радев, пристигна от Вашингтон. Киро Петков, да е жив и здрав, има имен ден, даде си Гюров, ярка фигура, а Делян Пеевски си даде някогашния министър на финансите. Така се разделиха порциите с тези, които изясняват за нов морал, за нова... Обаче в утринните блокове - безшумно. Оня ден в София ни умъртви дъжда, чудовищни тапи, няма нито един репортаж. А в случай че беше Фандъкова? Непочистено, третият вика " Дъждът падна поради Борисов “. А в този момент - безшумно, безшумно, безшумно... Видяха ги хората, че не стават, би трябвало да ги пазиме, зле са момчетата и девойките. Две години имаха пълно болшинство, ГЕРБ беше задържан, що не си избраха регулаторите? “, уточни Борисов.

И добави, че не се е съгласил да даде ДАНС, а за Здравната каса са се спазарили.

" Слушах през вчерашния ден по какъв начин сме неприятни, а те били положителни. Гледам, мъчат се, но кой ги записал, те си споделят, че това е запис... Предишният формален от Руди, безспорен, то там изяснява това, което в този момент удостоверява. Само, че това е загадка, това няма да го чуете в утринните блокове. Там може да чуете и други въпроси, айде за регулаторите почнаха да схващат, в този момент почнаха и Съдебната система, те в КОНПИ желаят Бойко Рашков, той върви с пудела “, сподели още той.

" Айде, министерствата отпътуваха, проекта отпътува, на всички места нищо. Ей в този момент минах през " Хемус “, както я оставих, по този начин я погледах. Мили българи, да ни пристигна акълът на всички нас, в този момент ще я строите три пъти по-скъпо. Да ни пристигна акълът на 9 юни, три пъти по.скъпо, с три години по-късно, нека не е компрометирана... Какво да ви обещая, вие знаете какво можем “, посочи той.

“Със сигурност ще вършим нови нуклеарни мощности, умните градове, ай-ти секторът. Вчера бяха под 100 индивида, ние бяхме 700. Сега всичко в София е на телефона, това е наше дело, на ГЕРБ “, разяснява още водачът на ГЕРБ.

Да, ще се опитаме да управляваме, в случай че има отчетлива разлика, отсече Борисов.

" Надявам се след девети някой да огледа и за България. Шести избори... и все по-трудно “, пожела си той.

" Да се стягаме, би трябвало ни добър резултат, с цел да имаме основа “, съобщи Борисов и предизвести хората от партията си да не прекаляват с обвиняванията към политическите съперници.

Той дефинира връзките в страната като разтърсени.

Зад нас във всеки град стоят такива батальони от хора и аз поради тях съм задължен да не огъвам ГЕРБ. Вие толкоз години ми вярвате, тъй като аз не съм ви повел по неверна пътека, обърна се към актива Борисов.

 

" Имахме потребност да се активизираме, в този момент сме в изключителна форма, най-хубава от всички и можем да управляваме. А Политическа партия и Демократична България ми дължат една ротация. Да си дадат един да пътува и да ни поддържат за наше държавно управление. Това можем да преглътнем, когато имаме наш, мощен министър председател, и това може “, приключи Борисов.

 

Събранието беше намерено от втория в листата Валери Лаковски. Лачовски  напомни какви празни обещания са давали от " Промяната “, а и това, че по времето на ГЕРБ, са се разкрили доста работни места и са се строили заводи. Припомни и за медиаторите на газа.

" Появи се Кирил Петков. И до момента в който той подпираше парапета, те гонеха пудела “, съобщи още ораторът.

" Вкараха страната в най-тежките рецесии - политическа и икономическа. Аз съм сигурен, че ще ги надживеем политически “, приключи той под бурните аплодисменти на залата.

Само ние, с нашия водач Бойко Борисов, можем да преодолеем рецесиите, сподели от своя страна Андрей Ковачев.

" Победа на 9 юни и на европейските избори, и на изборите за народен парламент “, надъха залата Ковачев.

Думата получи Андрей Новаков. " На 9 юни следва борбата за България, която ние би трябвало да спечелим! “, изрично съобщи Новаков. Той означи, че през последните 3 години се следи липса на национална горделивост, изключително в подтекста на външната политика.

" За три години ни връхлетяха неща, които не сме си и представяли, че могат да се случат - война, коронавирус, бежанска рецесия, инфлация... “, разказа той обстановката в Европа през последните 3 години.

Залата избухна във възгласи " Бойко, Бойко “, и " Победа “. Самият Борисов пък поправи Новаков, че България е получила 2,250 милиарда евро от Европейски Съюз.

" Ние сме тези, които направихме по този начин, че България да е подготвена за Шенген. Ние не разясняваме рецесии, ние решаваме рецесии. Най-силни сме, когато сме дружно “, отсече Андрей Новаков.

На трибуната излезе Владислав Горанов. " Точно преди 30 години в ресторант " Будапеща “ изпращах междинното си обучение. Това не е регулярна среща, а предизборна. Събраха се някъде скрито по ъглите и използваха неопитността на Румен Радев, с цел да вдигнат пестник по времето, когато страната влезе в Европейския банков съюз. Кризата, която стартира тогава, към момента не е завършила “, сподели той. И регистрира, че за три години, от страна претендент за еврозоната, сме станали една посредствена страна. Припомни, че в този момент автомагистрала " Хемус “, е щяла към този момент да е до Велико Търново.

" Не знам от кое място Радев ги откри тези младежи. Всъщност, Асен е колкото мен, единствено че няма три деца. Държавата не е място за учене “, сподели Горанов. Той призна, че след 9 юни, пред ГЕРБ стоят значимите въпроси с поправянето на страната.

" Те ни изгубиха времето. Три години от живота ни отиде. Нека да не позволяваме повече да ни губят времето, да бъдем рационални “, приключи Владислав Горанов.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР