Учениците създадоха онлайн група от жертви“ след отстраняването на Ребека

...
Учениците създадоха онлайн група от жертви“ след отстраняването на Ребека
Коментари Харесай

Учителката педофил „Двоен живот“ Ребека Джойнс беше обект на графити в училищната баня

Учениците сътвориха онлайн група от „ жертви “ след отстраняването на Ребека Джойнс, защото държанието се разпадна в класовете.

30-годишната опозорена учителка по математика беше наказана предходната седмица, че е спала с малолетни, откакто е оформяла едно момче и е забременяла от друго. Скандалът провокира срив в връзките сред други учители и техните възпитаници, като в гимназията в този момент се споделя, че има „ токсична атмосфера “.

Говори се, че редица възпитаници са основали онлайн група На други места в учебното заведение има надпис „ Освободете госпожа Джойнс “, съгласно чиновниците на Times, учителите към този момент не се употребяват с доверие заради нейните дейности нас. " Въпреки че се радва на положителни връзки с сътрудниците си, Джойнс в никакъв случай не е посещавала работни събития или е общувала с сътрудници „ на персонално равнище “.

Бивш член на личния състав сподели: „ Ребека в никакъв случай не се е присъединявала -пенсиониращите се учители щяха да пият. " Вместо това Джойнс беше видяна да беседва с ученички за мода по врем...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР