Преди месеци бившата водеща на “Съдебен спор сложи точка на

...
Преди месеци бившата водеща на “Съдебен спор сложи точка на
Коментари Харесай

Не я мислете! Нана от “Съдебен спор” с яхтен воаяж в Маями

Преди месеци някогашната водеща на “Съдебен спор ” постави точка на пребиваването си у нас и се пресели в Маями. Заедно със фамилията си тя преодоля много персонални тествания и може би смяната е била наложителна. Наред с подобаващия климат на мястото и опциите за сина ѝ в бъдеще там са много повече. И въпреки Нана да не се появява към този момент в родния ефир, обществените мрежи са метод да поддържа почитателите си в крачка с новостите.

        Вижте тази обява в Instagram.                      

Публикация, споделена от Nana Gladwish (@nanagladwish)

Последното ѝ включване в Инстаграм показва радостна компания, която се любува на хубавото време и на морските талази на яхта. Неочакваният воаяж събира на борда на возилото фамилията и приятелите ѝ, а отрупаната маса демонстрира, че по никакъв начин не им липсва каквото и да е. Музиката също е на равнище, а за танците компанията несъмнено се старае.

Така Нана показа пред аудиторията дребна част от своето всекидневие в Щатите. Маями е паметно място, което с течение на времето евентуално от ден на ден се харесва на семейството.

Разходката с лодка пък е превъзходен метод да разнообразиш деня си. Въпреки черния интервал, през който мина водещата, евентуално към този момент ѝ е време да се порадва на живота. А и да покаже по какъв начин се забавлява посред лукса на новия си дом.

Автор: marica.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР