Вижте какво каза майката на убития в Цалапица Димитър:“Искам справедливост

...
Вижте какво каза майката на убития в Цалапица Димитър:“Искам справедливост
Коментари Харесай

Ексклузивно: Майката на убития Митко: Мислех да се радвам на снаха, а той отиде под земята / ВИДЕО

Вижте какво сподели майката на убития в Цалапица Димитър: “Искам правдивост за моя наследник, желая да излезе истината, а виновниците да си понесат наказванията. Дни наред изгубиха полицията, близнаците даваха лъжливи показания. Ние предупреждавахме, никой не ни взе приказките под внимание. Синът ми въобще не е подозирал какво става, другояче щеше ли да излезе на среща с другари.

Майката описа, че единият от братята близнаци го е подмамил и го е изкарал от къщи, с цел да се срещне с Рангел. Близнаците са били другари с Димитър, той се е обръщал към тях с „ брат “.

Каква връзка е имал синът й с Рангел, който се търси, тя не знае, само че счита, че колкото той има виновност, толкоз имат виновност и двамата братя. Те доста добре са знаели какво е намислил Рангел и все пак са го подмамили. Той се е качил в тяхната кола.

„ Срамота, до през вчерашния ден си бяха у дома, това е срамотия. При състояние, че имаха записите от камерите, на които се вижда тяхната кола, като че ли някой ги прикриваше “, уточни майката на Димитър.

Тя описа, че в още в събота е разказала всичко в полицията в Стамболийски, оповестили са го за търсене, само че тогава никой не й е обърнал внимание. Бащата на Димитър е отишъл специално да приказва с братята, а те са го заблудили, като са разказвали напълно разнообразни неща.

„ Митко бил търсел 100 лв. от единия от тях, а той си разполагаше с пари, търсел назаем 100 лв., лъжеха. Детето ни от никой до момента не е търсело пари, имаше си задоволително. 6 дни плачем в РПУ Стамболийски, никой не ни обърна внимание. Накрая тръгнахме сами да си го търсим по полето. Синът ми в никакъв случай не е употребявал наркотични субстанции, аз щях да го позная, уголемяват се зениците, знам това.

А Митко беше усмихнато хубаво момче, млад мъж. Как ще живеем оттук насетне без него? Сестра му, която е на 6 години и е аутист, от дни пита за брат си, по какъв начин да й кажа истината? Искаме истината. Болката ни е огромна, дано си получат заслуженото тези, които бавеха следствието, които не ни обърнаха внимание ”

Майката на Димитър описа още, че е имало очевидец на диалога на братята – момчето от фитнес залата. Той е чул, че братята си приказват, че Рангел го търси, с цел да го бие. Той бил предложил на единия от близнаците да го подлъже, и да го качи в неговата кола. Всичко това е разказано в полицията в Стамболийски, само че те не са подхванали нищо. Това е една институция, в която към този момент не имаме вяра.

Чакам го всяка нощ да се прибере. Не мога да си показва по какъв начин ще пребивавам без него, той ми беше огромна опора. Млад мъж, на 24 години, мислех да се веселя на снаха, а той отиде подземен. Веднъж го заровиха, в този момент ще го заровим повторно “, не скри тъгата си дамата.

Стана ясно още, че аутопсията на тялото към момента не е завършила и не се знае от какво е настъпила гибелта.

Пловдив24

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР