Семейство Kardashians се завръщат на нашите екрани, тъй като техният

...
Семейство Kardashians се завръщат на нашите екрани, тъй като техният
Коментари Харесай

Феновете на Kardashians най-накрая могат да гледат сезон 5, тъй като нови сериали кацат на Disney+

Семейство Kardashians се завръщат на нашите екрани, защото техният хитов риалити сериал се завръща за пети сезон. Изцяло новите епизоди ще видят по какъв начин семейство Кардашиян-Дженър продължава да ръководи своя персонален и професионален живот, от огромния екран до бебешкото самодоволство.

Камерите се въртят още веднъж в последната част като Кортни, Ким, Khloé, Kendall и Kylie се ориентират в противоречивата динамичност на сестрите, всичко това под зоркото око на обичания на всички матриарх Крис. Сюжетите от четвърти сезон не престават, в това число драмата на Ким и Кортни, бурната връзка на Клое с Тристан и пътуването на Кортни по време на бременността, до момента в който фамилията продължава да се опълчва на упованията във всичките си инициативи.

Пети сезон на Кардашиан е наличен за стриймвайте тук извънредно в Disney+, към който почитателите могат да се причислят от £4,99 на месец. Членовете на Disney+ могат да получат еквивалента на два месеца гратис, като платят за една година авансово,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР