Видеоклипове в социалните мрежи показаха руския Су-57 – прототип на

...
Видеоклипове в социалните мрежи показаха руския Су-57 – прототип на
Коментари Харесай

Русия изпробва изтребител от ново поколение в Сирия

Видеоклипове в обществените мрежи демонстрираха съветския Су-57 – първообраз на нов пето потомство изтребител, който лети в Сирия и може да бъде директна опасност за самолети като F-22, написа „ Бизнес Инсайдър “ (Business Insider).

Английският специалист по бойни самолети Джъстин Бронк съобщи, че първичните опити за геолокация на Су-57, показани във видеото, демонстрират, че разполагането може да е достоверно. Той сподели също по този начин, че всяко разполагане на този аероплан може да бъде

безсрамен ход, с цел да се усилят продажбите на съветските военни артикули, до момента в който се печели скъпа информация за F-22.

Ще има ли международна война в Сирия

Нови удари в Сирия, Русия изиска привикване на Секретен сътрудник

Британският експерт Джъстин Бронк съобщи да вземем за пример, че съветските военни целят да тестват „ много реформаторски радари “ и да схванат дали Су-57 ще могат да останат незабелязани от американските изтребители F-22.

Russia deployed two Su-57 (PAK FA/T-50) 5th generation stealth prototypes February 21 to #Hmeymim airbase in Syria for weapon system testing. pic.twitter.com/UTLEmQQw3H
— Military Advisor (@miladvisor) February 22, 2018
Изпращането на такива самолети в Сирия съгласно Бронк е част от рекламна акция на Москва, ориентирана към западните пазари. След тестванията Су-57 ще може да се показва като „ платформа, тествана в борби “, което ще вдигне и цената, и търсенето.

Междувременно

Съединени американски щати обявиха, че не виждат в появяването на съветски многофункционални изтребители от пето потомство Су-57 опасност за военните си интервенции в Сирия .

Това показа представителят на Пентагона Ерик Пахън, представен на уеб страницата Military.com. Пентагонът посочи, че разполагането на такива изтребители в Сирия би било в несъгласие с изказванията на Русия, че понижава военния си контингент в тази страна.

Запитан за аргументите в Сирия да се трансферират Су-57, Кремъл трансферира въпросите към съветското министерство на защитата, което също резервира безмълвие. Според източник на съветския в. „ РБК “ във военното ведомство модерните самолети са изпратени във военновъздушната база Хмеймим в провинция Латакия – съществена база на съветските интервенции в Сирия, „ в отговор на полет, осъществен от американски изтребители стелт “.

Pentagon Won't Confirm Russia's Su-57 Stealth Jet Arrival in Syria https://t.co/sK9oxFYu4B
— Military.com (@Militarydotcom) February 23, 2018
Министерството на защитата в Москва направи „ извънредно гръмък жест “, само че е „ извънредно рисковано в Сирия да се намира толкоз неповторима и свръхсекретна машина “, акцентира друго издание – „ Взгляд “.

„ Самолетът е недоработен “ ,

предизвестява източник, непосредствен до съветското военно ведомство.

„ Ако нещо се случи със самолета, не дай боже, това ще е сериозен имиджов удар, от който ще се възползват нашите съперници. Знае се, че в Индия в този момент водим тежки договаряния към самолетите от пето потомство. Там работят мнозина лобисти, които приканват (индийците) да се откажат да работят с Русия и да се пренасочат към покупка на американски F-35 “, споделя той.

Освен това на война постоянно има риск един аероплан да попадне в ръцете на съперника. А когато Су-57 е в полет, той излъчва „ инфрачервена сигнатура и западните разузнавания могат да смъкват от него данни от разстояние “. Същевременно потреблението на сходна машина за задания, каквито има в Сирия, „ наподобява на забиване на пирони с компютър “, разяснява събеседникът на „ Взгляд “.

В Сирия Су-57 очевидно ще бъдат тествани в бойни условия, считат задгранични специалисти, представени в „ Комсомолская истина “. Версията за проби поддържа и Вера Лин Джеймсън, генерал-лейтенант от авиацията на Съединени американски щати. По думите ѝ

„ небето над Ирак и Сирия е чудесно място, с цел да разбере “ Русия по какъв начин работят американските военни ,

прибавя „ Комсомолская истина “.

Руският военачалник Владимир Шаманов, който е отпред на парламентарната комисия по защитата в долната камара на съветския парламент съобщи, че Русия е изпитала над 200 нови видове оръжия в Сирия.

„ Помагайки на братския сирийски народ, ние изпитахме повече от 200 нови видове оръжия “, съобщи Шаманов, който в предишното е бил в парашутните войски, преди да стане народен представител.

„ Това сподели на целия свят ефикасността на съветските оръжия “, добави генералът в тирада във връзка Деня на бранителите на отечеството, отбелязван през днешния ден в Русия. Шаманов обаче не сподели какви тъкмо видове оръжия са били изпитани в Сирия и по кое време е станало това.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР