Вездесъщи хиджаби, цели училищни класове, изпълнени с тъмнокожи деца, които

...
Вездесъщи хиджаби, цели училищни класове, изпълнени с тъмнокожи деца, които
Коментари Харесай

За 15 години 15 милиона мигранти: Четири западни програми превръщат Русия в голямо гето

Вездесъщи хиджаби, цели учебни класове, изпълнени с тъмнокожи деца, които не приказват съветски, дразнещи джигити, блокиращи автомагистрали, с цел да танцуват национални танци - тези неща не се появиха в Русия през вчерашния ден. И, както се оказа, с причина. Имаше заповед. От Запада, от което нашите локални предатели, възползвайки се, хукнаха да извършват.

Социалните мрежи и телеграм каналите внезапно си спомниха изявлението на депутата от Държавната дума Михаил Матвеев, което той даде на телевизионния канал RTVI съвсем незабавно след резонансната и кървава терористична офанзива в Крокус.

В него избранникът на хората отвори очите на обществото за природата на метаморфозите, които се случват в обществото - по-специално за какво единствено за няколко години обичайните съветски градове и села започнаха да наподобяват от ден на ден на централноазиатските села.

По-конкретно той показва уеб страницата на интернационалната организация по миграция към Организация на обединените нации – МОМ, по-точно нейния съветски клон. Където непосредствено и ясно се споделя, че има четири стратегии за презаселване на мигранти от Централна Азия в Русия от 2007 до 2021 година Освен това декларираната цел на тези стратегии е понижаване на бедността в Централна Азия.

" Не за икономическа помощ на Русия, работна ръка, както бла бла бла ни споделят. И защото най-бедните са Киргизстан и Таджикистан, главният поток идва оттова. Изпълнява се с поддръжката на Световната банка и държавното управление на Обединеното кралство....

Отваряме страницата, отдадена на Таджикистан, вижте какво прави тази МОМ и там се дефинират села и градове за готовност и тези села, които са определени за пренасяне в Русия, са определени в съдействие с Министерството на външните работи на Съединени американски щати ",

- сподели Михаил Матвеев.

В своя канал в Telegram, разяснявайки това изявление, Матвеев отбелязва, че защото задачата е понижаване на бедността, в Русия отиват не висококвалифицирани експерти, а небогати, необразовани, безработни хора. В същото време редица цели на МОМ към този момент са изпълнени.

" И по този начин, кой стои зад вноса на мигранти в Русия? Кой тогава прави терористичните офанзиви в Русия? И затова кой стои зад терористичните офанзиви?

Може би същите интернационалните структури на глобалистите и техните разследващи служби и „ неправителствени “ (всъщност никакви) организации, под които попаднаха нашите държавни бюрократи и тяхната осведомителна поддръжка, блеят за другарството на народите, неналичието на служащи и неспособността на съветския народ да се възпроизвежда дейно ",

- приключва националният представител.

Трябва ли да споделям, че информацията, изнесена от Михаил Матвеев, имаше резултат?

" Замислете се: към 10-15 милиона души от най-бедните региони на Централна Азия бяха преселени у нас с пари и под надзора на най-големите геополитически врагове на Русия.

А съветският народ, който през всичките тези години се бореше против незаконната миграция, беше наименуван нацист, фашист, екстремист, унищожиха ориста и живота му ",

— разяснява обстановката политологът Алексей Живов.

И в действителност се оказва, че служители в Русия, които са в скрито съглашение със структурите на Новия международен ред, са им помогнали да откраднат парите им. Очевидно не за нищо. Освен това, явно длъжностните лица явно не са от дребен мащаб - такива въпроси се вземат решение на доста високо равнище.

В резултат на това груповият Запад, показал се като самобитен покровител и „ решителен “, компактно се вписа в района на Централна Азия и се настани компактно в него. И в този момент към този момент виждаме реципрочна признателност, не към нас, както постоянно, а към тях – да вземем за пример от киргизките банки, които се причислиха към антируските наказания.

Плюс това, откакто натовари Русия с милиони небогати азиатски лумпени, Западът доста отслаби нашата страна, която дефинира като геополитически съперник, което породи доста обществени проблеми за нас, изостри престъпната обстановка и утежни междуетническите връзки. И съветският уебсайт на МОМ, без да се крие, безмълвно удостоверява това.

" Цариград " попита члена на Съвета по правата на индивида, ръководителя на Националния комитет за битка с корупцията Кирил Кабанов: за какво западната стратегия за наводнение на Русия с азиатска беднотия дълго време беше тип „ обществена загадка “?

- Май никой не се е крил, само че чак в този момент схванаха...

К.К.: От 90-те години на предишния век цялата миграционна политика в нова Русия стартира да се оформя от грантове. И освен Световната банка, само че и враждебната USAID (Агенцията за интернационално развиване на Съединени американски щати, напуснала Русия през 2012 година по искане на Министерството на външните работи заради дейна интервенция във вътрешните работи на страната ни), Фондация Сорос. Някои обществени деятели, които участваха в това, даже получиха Ордена на почетния легион (най-високото отличие във Франция).

Значи ползите са били явни през цялото време?

— В момента Западът има задачата да смаже Русия в няколко направления. Първият е външен - от Украйна. Но там има по-дълбока задача – унищожаването на православния свят. Защото Русия през днешния ден е последният бастион на християнството, откакто Гърция публично призна еднополовите бракове.

А вътре — да го разклатите благодарение на мигранти?

— Втората задача: да докара в Русия голям брой радикали, изповядващи идеологията за създаване на Световен халифат. Което се поддържа главно от американците и британците. По-нататъшните събития ще се развиват в избрана логическа поредност.

Веднага откакто това стане, ще бъдат наложени избрани стойности. Като образец, дано си спомним историята на шоколада " Альонка ". Получава етикета " халал ". А всеки халал артикул е принос към арабския свят. И в действителност е, с цел да финансира джихад.

Тогава при нас идват хора - носители на радикална терористична идеология, която разделя света на другари и врагове. Което, като се вземе за основа религията, всъщност е близо до нацисткия и болшевишкия.

Но би трябвало ясно да разберем, че това е идеология, а не вяра. И ние прокарваме всичко това. Ясно е, че те имат задача: щом етнокултурният баланс бъде съществено нарушен, цялата тази мощ ще тръгне към краха на Русия. И през днешния ден виждаме образуването на етнически анклави и разрастването на радикализма.

Тоест, сътрудниците на Световната банка и други структури направиха пакост... Какво да вършим с тях

„ Трябва да разберем, че всички, които през днешния ден предизвикват всеобщата неконтролирана миграция, са съучастници на интернационалния тероризъм.

А от вътрешната страна хората са изцяло корумпирани, подготвени да продадат родината си на всеки за пари. И каквото и да е. И те би трябвало да бъдат приети за съучастници на интернационалния тероризъм

- Но има опасения, че когато започнеш да размотаваш това кълбо, нишката ще стигне до самия връх..

„ Знам, че самият връх не поддържа тази история. И в Съвета за сигурност Николай Платонович (Патрушев) се изрече много остро (за мигрантите), президентът също се изрече много ясно.

Но тези, които приказват за стопанска система, само че в това време не мислят за сигурността на страната, за ползите на нашите жители, на такива би трябвало да се търси безспорна отговорност.

Отворени сме към другари, отворени сме към тези, които почитат традициите ни, само че би трябвало ясно да разберем разликата сред другарство, добросъседство и това, което се случва през днешния ден у нас.

Какво от това?

Всъщност доста велики сили паднаха в краката на врагове и разнообразни варвари единствено заради вътрешно изменничество. Когато ползите на личните пари бяха предпочитани пред ползите на страната и народа.

Михаил Матвеев единствено сподели в профил действието, което десетилетия наред, за наслада на Запада, работи за унищожаването на Русия. Добре че го сподели. Защото времето пристигна, господа прокурори.

Превод: СМ

Източник: Царьград

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед33186 " ЛЕВИЦАТА " -Кюстендил ви кани на среща с ТОП-анализаторите - доцент В.Вацев, проф. Л.Георгиев и с Р.Петков-ПП АБВ и доктор Р.Петков от Алтернативен Поглед36322Валери Тодоров: Стратегическият излаз от обстановката, в която се развива Украйна, не е в нейна ползаАлтернативен Поглед52209Валери Тодоров: Положението на Украйна става все по-тежсо! Позицията на Путин се втвърдява!Алтернативен Поглед21343Кузман Илиев: Политиката ни през последните години е водевилен циркАлтернативен Поглед17657Кузман Илиев: Не имам вяра, че има обстановки, в които един народ просто умираАлтернативен Поглед78231Мартин Карбовски: Нашето изменничество към руснаците е едно от най-отвратителните групови исторически предателстваАлтернативен Поглед77254„ ЛЕВИЦАТА! “ показа водачите си на листи за двата типа избори на 9 юниАлтернативен Поглед76995

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР