Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев не спести комплиментите

...
Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев не спести комплиментите
Коментари Харесай

Илиан Илиев: Поздравления за всички в клуба, за феновете, но най-вече за играчите

Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев не спести комплиментите за футболистите си след успеха с 1:0 над ЦСКА като посетител. Успехът подсигурява на " моряците " второто място в класирането и им дава право на присъединяване в европейските клубни шампионати през идващия сезон.

" Поздравления за всички в клуба, за почитателите, само че най-много за играчите. Цяла година го дублирам това - във всеки мач играчите дават 100 % от себе си и няма по какъв начин да не съм удовлетворен. След като поведохме, не се поддадохме на страстта. Цялата година бяхме равномерни в представянето си. Това второ място е исторически триумф за нашия тим ", показа той.

" След аления картон ЦСКА заигра по-добре, само че те бяха притиснати до стената. Поздравявам момчетата за цялата година, която направиха. Надявам се и в последния мач против Крумовград да се представим по този начин и да запазим върха си без загуба вкъщи през целия сезон ", добави старши треньорът на Черно море.

" Помага ни това, че имаме доста опитни играчи. Те знаят какво търсим, не ми би трябвало доста време да им предам концепциите си. Благодарен съм, че с някои от тях работим към този момент доста години. Ние имаме моменти, в които играем футбол. Трябва да работим единствено върху това да работим по-добре с топката, когато сме напрегнат. В Европа няма по какъв начин без това ", приключи Илиев.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР