АБУ ДАБИ, Обединени арабски емирства (AP) — Американският комик Дейв

...
АБУ ДАБИ, Обединени арабски емирства (AP) — Американският комик Дейв
Коментари Харесай

Комикът Дейв Шапел нарича войната между Израел и Хамас „геноцид“, призовава американците да се борят с антисемитизма

АБУ ДАБИ, Обединени арабски емирства (AP) — Американският комедиант Дейв Шапел назова израелската война против Хамас в Газа „ геноцид “ Четвъртък, с цел да приветства по време на представлението си в столицата на Обединените арабски емирства, като в същото време приканва американците да се борят с антисемитизма, тъй че евреите да не се усещат като че ли би трябвало да бъдат предпазени от Израел.

Коментарите на Шапел идват като Абу Даби поддържа дипломатическите си връзки с Израел, макар че той от ден на ден подлага на критика държанието му в седеммесечната война.

Междувременно, до момента в който пропалестинските маршове обгърнаха необятния Близък изток от началото на войната, митингите и изявленията остава строго стеснен в Емирствата, федерация от седем шейхства на Арабския полуостров.

Дори преди да излезе на сцената, цялата аудитория в Etihad Arena в Абу Даби аплодираше, когато DJ Trauma, който придружаваше Chappelle по време на пътуването, пуснаха песента „ My Blood is Palestinian ” на палестинския певе...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР