Венцислав Ангелов, известен като Венци Чикагото, се сби с личен

...
Венцислав Ангелов, известен като Венци Чикагото, се сби с личен
Коментари Харесай

Бой при личен лекар заради поставена ваксина в Русенско

Венцислав Ангелов, прочут като Венци Чикагото, се сби с персонален доктор в Ново село, Русенско. От видео, излъчено онлайн във Фейсбук излиза наяве, че повода е сложена ваксина, след която, по думите на Ангелов, имало трагични последствия. След публикуването на видеото, прокуратурата се самосезира и е почнала инспекция по случая. 

В здравната работа в 10:30 сутринта Венцислав Ангелов и брачната половинка на умрял имунизиран човек от селото са влезнали в кабинета на доктор Ивайло Иванов. Потърсили му сметка за какво, съгласно тях, той е задължил въпросния мъж да се имунизира с " Янсен " и споделил ли е докторът, че мъжът не би трябвало да се имунизира с нея, в случай че има сърдечни проблеми. На фрагментите се вижда плевел спор, оцапан с кръв доктор и Ангелов, който е превързван от здравна сестра. По време на свадата докторът бута телефона, с който Ангелов снима и стартира блъскане, а в края се вижда кръв по доктора и по какъв начин здравна сестра превързва Ангелов.
Откриха нов сериозен непряк резултат от имунизациите на AstraZeneca и Janssen
Европейската организация по медикаментите заяви за новооткрит непряк резултат след слагане на имунизациите на AstraZeneca и Johnson&Johns...
Прочети повече
" Беше заради обстоятелството, защото му споделих, че е европейско условие във всички имунизационни центрове да има късите характерности на имунизациите, които ги има в България. И му споделих - за какво нямате късите характерности на продуктите, които оферирате и тогава получих два юмрука в лицето, без да съм му протегнал ръка или обидил ", изясни той. Според Ангелов той е оставил телефоните и е опитал да спре доктора, който го е налагал. „ Той не стопира, събарям го на земята, кръвта ми тече върху него, споделям: " Спри се, вманиачен ли си? " и той сподели: " Добре, спирам " и тогава всичко завърши. Ангелов е безапелационен, че ще отнесе случая до прокуратурата, занапред се чака и позицията на доктор Иванов. На последните избори Венцислав Ангелов беше претендент за президент, само че ЦИК не го позволи до присъединяване поради проблеми в документите. Той е прочут и като постоянен участник в митинги против имунизациите и ограниченията против Covid.

Въпреки обвиняванията против лекаря, хората от селото споделят, че доктор Иванов не е задължавал никого да се имунизира и всички го разказват като добър експерт, който постоянно оказва помощ на хората. Самият лекар отхвърля да застане пред камерата на Българска национална телевизия, като прецизира, че ще стори това, откакто се посъветва с юристите си.

Българският лекарски съюз сезира прокуратурата за случая и настоя за незабавни дейности от страна на способените органи поради упражнената вербална и физическа експанзия против доктор Ивайло Иванов. “Български лекарски съюз е безапелационен, че няма да търпи лекари да бъдат унижавани, подлагани на тормоз и душени, до момента в който се пробват да си правят работата и упорства законът да бъде прибавен с цялата му суровост! Пороят от обидни думи, съпроводени със закани за ликвидиране и затвор, размяната на юмруци и опита за душене на здравно лице са неприемливи! ”, споделиха от БЛС.
Пулмолог: Само един Дон Кихот може да има вяра, че у нас има ограничения против COVID-19
Само един Дон Кихот може да има вяра, че в България съществуват ограничения против COVID-19. Хората не ги съблюдават, а стачкуват против тях. Няма...
Прочети повече
Съсловната организация е безапелационна, че сходна експанзия е грозна, унизителна, извънредно неприемлива, прекрачва всички граници на нормалността и упорства за бързи дейности от страна на Прокуратурата. БЛС се ангажира с юридическата отбрана на доктор Ивайло Иванов, както и на всеки различен доктор, който е подложен на принуждение. Цялата организация, с всички налични запаси, ще направи нужното, с цел да бъдат подведени под отговорност отговорните.

От съсловната организация напомнят, че на телефон 02/ 9 07 07 07 могат да бъдат подавани сигнали за упражнена експанзия над лекари и експерти по здравни грижи. Те ще бъдат неотложно излъчени до основния прокурор, според подписаното съглашение сред БЛС, Министерство на здравеопазването и Прокуратура на Република България.

Още от ОБЩЕСТВО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР