Капитанът на Англия Хари Кейн се възстанови от контузия в

...
Капитанът на Англия Хари Кейн се възстанови от контузия в
Коментари Харесай

Саутгейт обяви отлична новина за Англия

Капитанът на Англия Хари Кейн се възвърне от травма в гърба и чака с неспокойствие идното Европейско състезание, сподели селекционерът на англичаните Гарет Саутгейт.

Нападателят на Байерн Мюнхен Кейн пропусна последните два мача на своя тим в Бундеслигата заради проблеми с гърба, които го тормозят още преди загубата на полуфинала на Шампионската лига от Реал Мадрид преди две седмици.
 Саутгейт изясни неналичието на съществени играчи от отбора на Англия за Европейското
Саутгейт изясни неналичието на съществени играчи от отбора на Англия за Европейското

Вижте какво сподели той по време на пресконеференцията си

Селекционерът на Англия Саутгейт обаче включи 30-годишния нападател в разшерения си състав за шампионата от 14 юни до 14 юли.

" Ситуацията с Кейн е ясна. Той е много спокоен. Мисля, че беше взето рационално решение да не играе в последния мач в Бундеслигата ", сподели Саутгейт.

" Проблемите с гърба могат просто да се случат, само че това не е нещо, за което сме обезпокоени в този миг ", добави Саутгейт.

Кейн вкара 44 гола в 45 мача във всички шампионати през първия си сезон в немския клуб, в това число четири хеттрика в Бундеслигата, само че не съумя да помогне на Байерн да завоюва трофей. За първи път немският гранд не съумя да завоюва купа от 2012 година насам.

" Няма да е прелестно за него и съм сигурен, че той знае какво приказват хората за това. Той реализира това, което смятахме, че ще реализира във връзка с головете в това състезание и знам, че клубът е супер удовлетворен от това, което направи ", сподели още треньорът.

Англия играе два другарски мача - против Босна и Херцеговина на 3 юни на " Сейнт Джеймс Парк " и Исландия на 7 юни на " Уембли " - преди да се насочи към Евро 2024, където е в група със Сърбия, Дания и Словения.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР