Велико Минков вече редовно вижда сина си, който по документи

...
Велико Минков вече редовно вижда сина си, който по документи
Коментари Харесай

Минков вече се грижи за бебето си в дома на родителите на Пейо, дори оставал да спи там

Велико Минков към този момент постоянно вижда сина си, който по документи още се води дете на убития Пейо Пеев. Пред „ 24 часа “ той споделя по какъв начин минават дните му с 8-месечното бебе, което вижда в дома на родителите на Пейо.

„ Откакто излезе ДНК експертизата на 2 май, с която беше доказано, че аз съм татко на 8-месечното бебе на Габриела, не спирам да го виждам. Вече близо три седмици извозвам освен сутрините и обедите си със сина ми, само че даже и вечерите. Изключително постоянно оставам да дремя при родителите на Пейо, тъй като не желая да се отстранявам от детето си. В първите дни околните на Пеев желаеха да са сигурни, че мога да поставям съответни грижи за дребния. Разбирам ги, тъй като те са виновни хора, които обожават и двете дечица. Затова ме следиха известно време, до момента в който се уверят в бащинските ми качества, както и в това, че желанията ми да обгрижвам дребния са чисти. Виждаха ме по какъв начин променям пелени и по какъв начин подготвям кашичките му. Пюрета не му закупувам, тъй като не мисля, че тези, които се продават във веригите магазини, са задоволително здравословни. Вечер аз върша млякото на сина ми. Говоря му, пея му, не спирам да го прегръщам и целувам. Не отстранявам очите си от него, до момента в който спи. Имам чувството, че даже се радва да ме види, макар че към момента е бебе. Сякаш привикна с обстоятелството, че когато съм в дома на Пееви, аз съм индивидът, който го носи на всички места на ръце. Нетърпелив е и протяга ръчички. Иска да притегля внимание, с цел да го взема незабавно. Изградихме добра връзка за късото време, което сме имали досега “, споделя той.

Той акцентира, че няма експертизи, които да са опровергали, че Габриела не е опасност за здравето и живота на децата. Според него, тя била във влошено психическо здраве още преди убийството на Пейо.

„ Имаше и директни закани, които не мисля, че детето ми един ден би трябвало да чете в пресата. Затова няма да ви ги споделям. Говоря за закани, че ще извърши нещо. Пейо ми е споделял, че в седмиците преди сключването на брака им тя е възнамерявала дейности, които са могли да доведат до това детето ми да не е живо през днешния ден. Докато способените органи не ревизират дали психологичното положение към момента подготвя към такава заплаха за децата, аз не поддържам те да реализират контакт с нея. Тоест не искам да бъдат под нейните грижи, които обратно във времето са се утвърдили като тормоз и експанзия “, разкри той.

В момента пред обществените се лъже извънредно и редовно, че лелята ги била отгледала, с цел да ги вземе при нея, твърди Минков.

Той споделя странна история от 2020 година, когато прекарал 3-4 вечери с Красимира в София.

„ Случи се към посрещането на новата година. Бяхме единствено двамата в жилището ѝ. Чувствах го като конкурс за кандидат-зет, който желае да бъде индивидът до щерка ѝ. Тогава обстойно обсъждахме всевъзможни метафизичен тематики. Нещо, което запомних, беше, че тя тогава сподели: „ По-добре човек да няма деца, тъй като те пречат за неговото развиване “. Допълни, че тъкмо с това схващане се опитвала да възпитава и щерка си Габриела. Възпитанието се е изразявало в доста скапващи душeвността способи и нападения към Габриела, когато е била бременна с първото, а по-късно и с второто дете. Това ще го потвърдят и очевидци, само че по-нататък. Сестрата на Красимира ми е споделяла, че огромният боязън бил да не прекара старините си сама. Затова целеустремено и редовно разваляла връзките на Габриела с мъжете, с цел да може щерка ѝ да остане до нея, до момента в който почине. Относно държанието ѝ с децата, аз си припомням съответен миг от лятото на 2022 година, когато бяхме дружно с Габриела, по-голямото дете, което е от Пейо, както и сестра ми с племенниците. Габриела се отдалечи за малко от нас, а Красимира се опита да го приближи, само че детето странеше от нея и споделяше: „ Не желая да си играя с теб “. Него го беше боязън. Очевидно беше обезпокоеното и студено към баба си. Тя сигурно е вменяема, само че има психопатски черти в характера си “, има вяра Велико Минков.

Той твърди, че не желае да прекъсва контакта сред сина си и по-големия му брат.

„ Аз съм индивидът, който предизвиква те да се сближават още повече. По-голямото си играе с братовчедите си, които са на неговата възраст, само че в това време гледаме да го включваме и в игрите с братчето му. Привързани са. На огромното дете му е ясно, че са с разнообразни татковци. Когато синът ми порасне, ще му обясня обстановката. Не бих скрил нищо. Относно това дали мога финансово да се оправя - аз съм IT експерт, програмист, практикувам криптовалути, с 12 година опит досега. Работата ми е от у дома и е добре платена. Имам поддръжка от сестра ми и майка ми. Готови сме във всеки един миг да поемем грижите за сина ми и да заживеем с него в къщата, която в този момент строя наоколо до Русе. Аз няма да се откажа, до момента в който и по документи детето не ми бъде обещано, с цел да поставям напълно грижите за него. Делото беше отсрочено за след месец поради иск на Габриела то да се гледа не в Бургас, а в София. Битката ми не е завършила “, изясни Минков.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР