Вечният върпос: емоционална измама срещу приятелството. Някои хора смятат, че

...
Вечният върпос: емоционална измама срещу приятелството. Някои хора смятат, че
Коментари Харесай

Емоционалната изневяра е на една крачка от приятелството: Готова ли си да рискуваш?

Вечният върпос: прочувствена машинация против другарството. Някои хора считат, че няма граница сред тези двете, а има някои, които имат вяра, че има линия, която може да бъде прекрачена доста елементарно. От друга страна, има хора, които считат, че сред измамата и другарството няма нищо общо. Към коя група хора принадлежите? Мислите ли, че има или би трябвало да има граница сред прочувствените връзки и другарството?

Е, в случай че смятате, че има твърда линия сред тези две и някои основни разлики, тогава добре пристигнали в клуба. По-долу ще прочетете най-очевидните разлики сред прочувствената машинация и другарството и това би трябвало да ви помогне да разберете по кое време границата е прекрачена.

Емоционалната невярност vs. Приятелството: Разликите

Постоянна връзка

Приятелите би трябвало да са в контакт и да поддържат връзка постоянно, само че е доста неловко, в случай че са в контакт 24/7. Вероятно не поддържате връзка толкоз доста с колегата си и несъмнено не би трябвало да поддържате връзка по този метод и с най-хубавия си другар. Изпратете му известие, споделяйте си, само че не би трябвало да прекарвате повече време с тях, в сравнение с прекарвате с вашия сътрудник. Това значи, че ги вършиме приоритет и вашият другар има цялостното право да го пояснява по неверен метод.

Превръщане на благосъстоянието на другия в приоритет Vs. Грижа един за различен

Напълно обикновено е приятелите да се грижат един за различен, тъй като се обичат по един в действителност специфичен метод. Не е всекидневно обаче някой да прави благосъстоянието на другар приоритет пред това на обичания човек. Това би посочило, че любовта, която изпитват към своя другар, е по-дълбока и доста по-силна от любовта, която носят към половинката си.

 

Физическо привличане и възприятията, които се появяват

Може да се почувствате привлечени от приятеля си заради общите неща, сходни гледни точки, вярвания и други неща. Въпреки това, в случай че изпитвате физическо привличане към другар от противоположния пол, е ясно, че не го смятате просто за другар. Има толкоз доста аргументи хората да изневеряват. Физическото привличане и чувството за полова химия с различен човек обаче са едни от най-често срещаните.

Понякога е невероятно да се устои на мощната химия и пристрастеност, които съществуват сред двама души. Има обаче някои правила и граници, които би трябвало да се съблюдават. Разделете се с колегата си и тогава ви е разрешено да вършиме каквото желаете с различен човек. Но не е редно да залитате по различен, когато имате някого до вас. Той не заслужава това.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР