Британски ромски милиардер празнува със суперяхта за 9 милиона лири

...
Британски ромски милиардер празнува със суперяхта за 9 милиона лири
Коментари Харесай

Най-богатият ром си купи яхта и Ролс Ройс

Британски ромски милиардер чества със суперяхта за 9 милиона лири и се изръси с 500 000 лири за Ролс Ройс след влизането си в листата на богатите. Алфи Бест в този момент с горделивост стана един от 350-те най-богати мъже и дами във Англия, спечелили място в годишния лист на Sunday Times.

54-годишният мъж натрупа благосъстоянието си, откакто основа титана за паркиране на каравани Wyldecrest Parks - който сега коства към 947 милиона лири.

Това съставлява ослепителен контрастност с това по какъв начин е израснал, роден в крайпътна каравана и теоретичен да работи от ранна възраст. Сега Алфи е на път скоро да доближи първия си милиард и да се причисли към редиците на 165-те милиардери в Обединеното кралство.

Той се любува на първокласен живот в луксозно имение в Съри за 7 милиона паунда, ръководи флотилия от типичен мотори и даже има хеликоптер Airbus ACH130. Бащата на две деца също може да се похвали с яхта за 10 милиона лири, закотвена в Кан, и градска къща в Найтсбридж за 4 милиона лири, отбелязва bTV.

Сега бизнес магнатът прекарва времето си в разглеждане на жилища за 25 милиона лири в милионерската част на Монако. Там той беше посрещнат извънредно топло, а локалната общественост хазаин на вечеря във връзка рождения ден на предприемача.

Ромът милиардер сподели извънредно пред The Sun: „ Имаше празненство, проведено за мен в яхтклуба, беше поразително. Посрещането тук беше голямо, мога единствено да благодаря на хората от Монако. “

Ден преди празненството предприемачът също чества с шампанско на лъскаво събитие в родината си.

A post shared by Alfie Best (@alfie_best_snr)

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР