Вече ви информирахме, че поради изчерпване на бройката, не можете

...
Вече ви информирахме, че поради изчерпване на бройката, не можете
Коментари Харесай

Ако сте фен на Bugatti, имаме още лоши новини за вас

Вече ви информирахме, че заради привършване на броя, не можете да си купите ново Bugatti Chiron, само че в този момент и другото ново Bugatti е на път да се изчерпа. Рекордното търсене на суперавтомобили докара до обстоятелството, че целият плануван тираж на Bugatti Chiron бе разпродаден и с това производството на тези коли стопира.

През 2021 година марката Bugatti получи поръчки за 150 автомобила, като това е самобитен връх за компанията. Тази година компанията ще пусне към 80 бр., само че те към този момент са разпродадени. Целият плануван тираж на Bugatti Chiron - 500 екземпляра - към този момент е продаден или капариран, а дали този модел ще има правоприемник, към момента не е изцяло известно.
Последните версии, които ще бъдат пуснати, ще бъдат Super Sport и Super Sport 300+
Те ще се създават в 30 бройки. А всички " елементарни " версии на Chiron и Chiron Pur Sport към този момент са създадени. Що се отнася до възможен правоприемник, то и да има подобен, той ще е с хибриден или електрически силов тракт.

Припомняме, че Bugatti Chiron бе идната стъпка в историята на марката след невероятния Bugatti Veyron. Chiron също има неповторим мотор W16 под капака, разрастващ 1500-1600 к.с. според от модификацията. Именно този мотор надали ще се появи повече в каквато и да било кола, което, за почитателите на същинските бензинови коли, несъмнено е неприятна вест.
Топ версиите са в положение да доближат 440 км/ч, а най-наточената трансформация на Super Sport 300+ сложи връх - 489 км/ч
Известно е обаче, че Bugatti може да се движи с оптималната скорост не толкоз дълго - 100-литров контейнер с бензин е задоволителен единствено за 9 минути шофиране. Цените на Bugatti Chiron започнаха от 2.7 милиона евро, само че с течение на времето сходни неповторими коли са склонни да нарастват.

Трябва да се означи, че с изключение на Chiron, тази година завършва историята и на друго, още по-рядко Bugatti, Bolide. Този модел е предопределен извънредно за затворени писти. Мощност - съвсем 2000 к.с Прогнозна скорост - повече от 500 км / ч. Тираж - 40 бр.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР