Вече е почти готово поредното предизвикателство от автомобилния гигант Mercedes.Mercedes

...
Вече е почти готово поредното предизвикателство от автомобилния гигант Mercedes.Mercedes
Коментари Харесай

Mercedes побърка пазара. Извади нова суперкола

Вече е съвсем готово следващото предизвикателство от автомобилния колос Mercedes.

Mercedes приготвя ново потомство на своя суперавтомобил AMG GT. Новостта ще се предлага единствено под формата на купе с две порти и ще бъде по-бърза от своя предходник. Информацията е на Motor1.
-->
Изпълнителният шеф на AMG Майкъл Шийбе удостовери, че идващият Mercedes-AMG GT ще споделя платформа с кабриолета SL. Моделът ще стане и по-тежък поради новото вътрешно оформление на седящите места, което ще е по-формулата 2+2.

Друга иновация за модела ще бъде съществуването на система за задвижване на всички колела. ще напомним, че първото потомство на модела се предлага единствено със задно задвижване.

Наскоро папараци уловиха в обективите си камуфлажна версия на новото спортно купе по време на проби, като това е наточената версия AMG GT S. Тя се отличава с съществуването на заден спойлер, както и с повишен челен сплитер.

Първите модификации на суперавтомобила ще бъдат оборудвани с 4.0-литров V8 мотор с турбокомпресор от Mercedes-AMG SL 55 и 63. Мощността му ще бъде от 470 до 585 к.с. според от версията.

Плановете на AMG обаче включват и основаването на хибридна трансформация на суперавтомобила с мощ към 700 конски сили. Тя ще може да форсира от 0 до 100 км/ч за по-малко от 3 секунди.

Цената на новия Mercedes-AMG GT към момента не е известна, въпреки дебютът на суперколата е плануван за напълно скоро време - за септември тази година, написа Факти.бг.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР