Вчера бе важен ден за избори в САЩ. Демократи или

...
Вчера бе важен ден за избори в САЩ. Демократи или
Коментари Харесай

Гласувала ли е Меган Маркъл?

Вчера бе значим ден за избори в Съединени американски щати. Демократи или републиканци, за или срещу Доналд Тръмп... борбата не е завършила, и двете страни хем завоюваха, хем изгубиха от изборите. Всички звезди оттатък Океана обаче използваха опцията да призоват хората да гласоподават и както може да се досетите, съвсем всички звезди изказваха обществено поддръжката си за демократите.

Какво обаче е мнението на Меган Маркъл? Със сигурност няма да го разберем, тъй като откогато американската актриса се омъжи за принц Хари, към този момент като член на английското кралско семейство няма право да показва обществено политически пристрастия.

А дали е гласувала? Оказва се, че и това няма да разберем, тъй като от двореца Кенсингтън отхвърлят да отговорят на този въпрос. Меган Маркъл към момента няма английско поданство. След като подписа брак с принц Хари през май месец тази година стартира дългата и тромава процедура за приемане на такова.

В момента тя има цялостното право да гласоподава, макар че явно няма право да го разяснява. Между другото, няма право и да получава дарове над 150 британски лири за рождения си ден, в случай че не са от членове на фамилията.

EVA
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР