Възможно ли е неплатена сметка към мобилен оператор да спъне

...
Възможно ли е неплатена сметка към мобилен оператор да спъне
Коментари Харесай

Искате кредит - платете си телефона!

Възможно ли е неплатена сметка към мобилен оператор да спъне претендент за банков заем? Колкото и да не е за поверие - допустимо е. 

Ако към общоприетата сметка изплащате и телефон на лизинг, второто се вписва на ваше име в Централния кредитен указател /ЦКР/. И надлежно забавянето е очевидно за банковите чиновници, написа Марица.

Обичайните неплатени или просрочени сметки - за телефон, ток или вода, не се виждат в ЦКР и ако има отвод за кредитиране, най-вероятно повода е друга. Като да вземем за пример: непълен приход за желаната сума - вноската по заем не би трябвало да бъде повече от 40-50% от месечния приход, или към този момент е налична неприятна кредитна

Липсата на постоянно внасяни от работодателя осигуровки също е неприятен сигнал, тъй като банкерите вършат асоциация, че щом шефът не внася регулярно осигуровките ви, е доста евентуално да не заплаща и трудовото заплащане в точния момент.

Друг вид да не бъдете утвърден за банков заем е, че сферата, в която работите, е рискова за банката. В такава патова обстановка сега са заетите в туризма и ресторантьорството да вземем за пример.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР