Във вторник Изпълнителното бюро на БСП ще вземе решение какво

...
Във вторник Изпълнителното бюро на БСП ще вземе решение какво
Коментари Харесай

БСП решава във вторник какво да прави с депутата Георги Стоилов

Във вторник Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия ще вземе решение какво да прави с депутата Георги Стоилов и дали да го принуди да подаде оставка.

Това разгласи пред БНР водачът на Столетницата Корнелия Нинова.

Вчера стана ясно, че предприемачът Илия Стоилов е измежду задържаните при акция в Русе на ГДБОП против проведена незаконна група за изнудване и рекет, а през днешния ден от прокуратурата оповестиха, че точно депутатският брат, който е притежател на заложни къщи, е управлявал бандата.

Нинова разгласи още, Стоилов е декларирал пред нея, че брат му е наклеветен.

Тя призна, че на вчерашния пленум на партията е била упрекната за изказванието си, че " политическата класа на прехода не желае да се бори с корупцията, тъй като тя е корупцията - тя ражда корупцията и няма по какъв начин да тръгне против себе си ".

Нинова изясни, че част от делегатите са твърдели, че корупцията е събитие единствено в десните политически сили.

" Корупцията е събитие във всички партии и ние би трябвало да го борим, където и да е - и измежду нас, и измежду десни, и измежду неутрални, либерали и всевъзможни ", сподели Нинова.

Нинова акцентира, че структурите на левицата всеобщо били срещу колаборация с ГЕРБ и тя нямало да допусне такава, до момента в който е водач на Българска социалистическа партия.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР