ПП-ДБ ни дължат ротация, както ние ги подкрепяхме 10 месеца,

...
ПП-ДБ ни дължат ротация, както ние ги подкрепяхме 10 месеца,
Коментари Харесай

Борисов: Хората искат ГЕРБ да е доминиращата сила, ПП-ДБ ни дължат една ротация

" ПП-ДБ ни дължат ротация, както ние ги подкрепяхме 10 месеца, пък да го смъкват след това. Ако желаят да има нещо устойчиво, те ще ни поддържат, ние ще сме водещите, само че би трябвало най-малко още две партии да влязат. Наесен би трябвало да имаме нов бюджет и да дадем на българите някаква светлина. Иначе отново на Христо ще му кажа, че България след всякога става по-нестабилна и няма предпочитание за ръководство. Активите към този момент са на лимита долу ", акцентира Бойко Борисов с имитация към водача на Демократична България и съпредседател на ПП-ДБ Христо Иванов. И направи коментар на изказването му, в което предвижда, че ГЕРБ ще завоюва изборите и ще направи кабинет с Движение за права и свободи, само че той ще бъде неустойчив.

" Браво, Христо, тъкмо по този начин, само че това значи нестабилна България, неважен сътрудник. И то щяло да падне - да, ще падне, ще има нови избори, Христо, можеш да спечелиш ти. Но тогава какво ще правиш, Христо, без нас? Пак ще е несигурно и отново България още години ще е нестабилна ", обърна се към съпредседателя на ПП-ДБ Борисов. И добави по адрес на ПП-ДБ, че му е забавно по какъв начин ще оправдаят безчинствата си. " Разликата става отчетлива и това към този момент стартира да става проблем. Я, представете си, да имаме над 80 депутати, можем ли да кажем няма да вършим държавно управление? ", попита риторично водачът на ГЕРБ.

Скрийншот: Фейсбук

Борисов съобщи, че сега " България е обран бостан ", саниране и автомагистрали няма, а парите са изхарчени. И напомни, че ГЕРБ са подкрепили " тоя неприятен бюджет ", с цел да отидат за планове на общините 1,2 милиарда лв., тъй като три години е бил цялостен колапс. " Само че и тук коварството е заложено в темела. Има единствено 20% заложени в бюджета за тези планове ", разгласи Борисов.

Той се възмути и от обстоятелството, че досега еврофондовете са усвоени единствено в размер на 1% . " Да ви стоят 5-6 милиарда в Брюксел и три години да не отидете да ги вземете! ", изрази недоумението си водачът на ГЕРБ. Коментира и обещанието на съперниците от ПП-ДБ за вкарването на страната в еврозоната. " Те с цялото си безсрамие заговориха - приоритет еврозона. Техническото решение ние го свършихме с Горанов - банките, стрес тестванията! То ни е дадено, тъй като ние бяхме най-важните в оня интервал за Европа ", върна се обратно Борисов.

И съобщи, че не го изненадват излезлите нескрито записи по абсурда с даренията за ПП-ДБ, който назова " кеш фикс идея ".

" Защото аз съм сигурен. Те са ми говорени на мен, те не са се крили от това. Така беше направена четирилистната коалиция, с кеша. Да, медиите не ги пускат тия работи, само че Facebook... Аз никаква изненада нямам. Те всичко това са го говорили пред нас ", съобщи Борисов. И призна, че чак в този момент си е обяснил за какво " всеки ден започваха със службите и с вътрешния министър ".



" От тези записи изводът е един - тъй като са знаели, че са уязвими. И по тази причина желаеха техният народен представител да стане началник на ДАНС и да вземат основния прокурор, КОНПИ и тогава кеш манията да отива с цялостна мощ. Техните хора си ги записват, както и първите записи, по този начин и тези. Те не ме учудват, те са ми разказвали по какъв начин са правили всичко. Кой какво е желал от другите партии ", разяснява Бойко Борисов.

Лидерът на ГЕРБ изрази възмущението си, че мястото на злополуката с автомобила на НСО, в който се возеше Кирил Петков, е небрежно асфалтирано, " без да има дупка, без да има нищо ", като добави, че това са създали шефката на Пътното ръководство във Варна и районната министърка, чийто наследник е кмет от ПП-ДБ. " Забраних да се разяснява от ГЕРБ, само че да пратиш да асфалтират да не може на следващия ден да се организира повторна експертиза. За един час асфалтираха, в този момент, в случай че съдът каже - повторна експертиза, край! Всичко към този момент е провалено ", акцентира Борисов.

Скрийншот: Фейсбук

Той се върна и към ареста, разпореден от някогашния министър председател Кирил Петков.

" Обидата ми е останала и в никакъв случай не бих тръгнал да отплащам за това, което направиха пред децата в нас. Затова се съпротивлявах и не позволих промяна на службите и на Министерство на вътрешните работи. Те за това, единствено че Севда е по-добър пиар от Тицин, я арестуваха пред детето и мъжа й. Да отидеш и да арестуваш пиарката на партията, тъй като те нервира, тъй като е по-добра! Това, което изпитваме ние, към този момент и европейските сътрудници изпитват към тях, тъй като доста неща станаха ясни по какъв начин са заблуждавали. Фалшиви и подправени документи. Милиарди отидоха от лукойл. Обраха ви, като по какъв начин се обира от джебчиите разсеяна жена, разсеяни бяхте и ви обраха милиарди - по лев от всеки джоб ", обърна се към залата Борисов. Той прикани симпатизантите и членовете да работят не за привличане на твърдото ядро на ГЕРБ, което е останало правилно, а за хората от периферията и колебаещите се да гласоподават. " Ние с нашите неточности, с нашите недалновидни решения някой път, доведохме от милион да станем 700 хиляди, в този момент по този начин би трябвало да работим, че този милион да са уверени, че няма да ги повтаряме. Насочете се към колебаещите се и тези, които не гласоподават - тях би трябвало да привлечете, че сме се трансформирали ", поръча на своите Бойко Борисов.

Заедно с него във Велико Търново бяха лидерът на листата за народен парламент на ГЕРБ-СДС Костадин Ангелов, който показа кандидат-депутатите от района, както и номинираните за евродепутати Росен Желязков и Ева Майдел. Именно Майдел даде думата на Владислав Горанов, който разгласи за най-тежко потърпевшия от офанзивите на съперниците им.

Скрийншот: Фейсбук

" Оказа се, че тези младежи с изключение на неналичието на политическа просвета страдат и от неналичието на морални дефицити ", съобщи Горанов по адрес на ПП-ДБ. " Няма да напомням по какъв начин водачът на опозицията беше задържан по дописки от Google, само че може би това е шансът на ГЕРБ, тъй като сподели на цялото общество какъв вид хора ни ръководят. Те не можаха да ни пречупят и постоянно би трябвало да имат поради, че тяхното държание постоянно ще бъде оценено и кармично, освен през днешния ден. И в случай че мястото на една злополука можеш да го асфалтираш, то последствията от неверно ръководство не можеш ", съобщи Горанов.

 

Избори за `членове на Народно заседание и Европейски парламент на 09.06.2024 година

Платена обява.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР