Във връзка със събитията в Израел, Celestyal следи отблизо ситуацията

...
Във връзка със събитията в Израел, Celestyal следи отблизо ситуацията
Коментари Харесай

Корабите на CELESTYAL временно няма да посещават Израел

Във връзка със събитията в Израел, Celestyal следи от близко обстановката и поддържа непрекъснат контакт с израелските управляващи.Нашият главен приоритет е здравето, сигурността и комфортът на нашите посетители и след деликатен разбор извършихме промени в нашите направления, с които краткотрайно прекратяваме визитите си в Израел.

 

" Като организация, преди всичко нашите мисли са ориентирани към всички, наранени от събитията в Израел.Желаем бързо възобновяване на мира и сигурността в страната.Работим в тясно съдействие с управляващите, а отбраната, сигурността и комфортът на нашите посетители оставатосновен приоритетза нас.По рекомендация на вътрешните ни екипи и способените органи, взехме решение краткотрайно да изключим Израел от маршрута " Три континента " до края на ноември тази година.Нашите екипи ще се свържат с всички наранени клиенти, с цел да ги уведомят за измененията в стратегиите им и за подхванатите спомагателни ограничения, с които целим гарантиране на удовлетвореността на гостите в останалата част от маршрута. ", сподели основният изпълнителен шеф на Celestyal, Крис Теофилидес.

 

Celestyal се ангажира да осведоми всички свои посетители и сътрудници за хода на събитията и ще се свърже непосредствено с всички наранени клиенти и сътрудници в идващите дни.

 

Промяната в маршрута е годна за следните пътувания:

 

Седемдневният круиз " Три континента " с отплаване на 21-ви и 28-ми октомври и на 4-ти, 11-ти, 18-ти и 25-ти ноември 2023 година

 

За повече информация посетете celestyal.com

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР