Доналд Тръмп би искал да каже на Стажантът: Уволнен си.

...
Доналд Тръмп би искал да каже на Стажантът: Уволнен си.
Коментари Харесай

Доналд Тръмп заплаши създателите на Стажантът със съд, нарече филма боклук

Доналд Тръмп би желал да каже на " Стажантът ": " Уволнен си ". Чрез собствен представител някогашният президент, който сега е в разгара на наказателния си развой в Ню Йорк, насочи нападки към новия филм " Стажантът ", отдаден на първите му дни в областта на недвижимите парцели. 

 

Тръмп заплаши със правосъдни дейности основателите на кино лентата, наричайки го “откровено подправен ”, “боклук ” и “чиста небивалица. ”

 

 

 

След премиерата на " Стажантът ” на блестящия кино фестивал в Кан основният представител на акцията на Тръмп - Стивън Чунг направи изказване за кино лентата пред Variety. “Ще заведем правосъдно дело, с цел да се оправим с искрено погрешните изказвания на тези претенциозни основатели на кино лентата. Този отпадък е чиста небивалица, която сензационно раздухва неистини, които от дълго време са опровергани. Това е интервенция в изборите от страна на холивудските елити, които знаят, че Тръмп ще си върне Белия дом и ще победи подкрепяния от тях претендент, тъй като нищо, което са създали, не е проработило. "

 

В " Стажантът " Себастиан Стан е в ролята на Тръмп при започване на кариерата му, когато той е на безмилостния път да се трансформира в магнат в областта на недвижимите парцели. Във кино лентата вземат участие още носителят на " Еми " Джереми Стронг като юриста и наставник на Тръмп и номинираната за " Оскар " Мария Бакалова като първата брачна половинка на Тръмп - Ивана Тръмп.

 

Във кино лентата, който получи осемминутни аплодисменти в Кан, младият Тръмп се подлага на липосукция, взима опиати и си присажда коса.

 

" Стажантът " включва и противоречива сцена, в която Тръмп атакува Ивана физически, а по-късно и полово. (В показания по време на развода Ивана упреква някогашния си брачен партньор, че “я е насилил ” през 1989 година, само че през 2015 година тя отдръпва изказванието си, като споделя пред CNN, че историята на Daily Beast за по-ранните ѝ изказвания е “напълно неоснователна ”).

 

 

 

Според екипа на Тръмп филмът “е чиста злонамерена клюка. " Стажантът " не би трябвало да вижда бял свят и даже не заслужава място в секцията с евтини DVD-та ”, продължава в изказването си Чунг.

Тръмп не е единственият човек, обвързван с кино лентата, който има проблеми със " Стажантът ".

 

Според Variety милиардерът Дан Снайдър, другар и донор на Тръмп, който е оказал помощ за финансирането на кино лентата посредством компанията Kinematics, е считал, че оказва помощ за основаването на филм, който показва някогашния президент в позитивна светлина. Съобщава се, че Снайдър, някогашният притежател на Washington Commanders—който подари повече от 1 млн. $ на комитетите за набиране на средства и встъпване в служба на Тръмп—през 2016 година и даде 100 000 $ за президентската му акция през 2020 г.—е “бесен ” поради отрицателното показване на Тръмп във кино лентата и е привлякъл юристите на Kinematics да се опитат да предотвратят излизането на кино лентата.

 

 

 

 

" Стажантът " взе участие на филмовия фестивал в Кан без американски пропагандатор и все още към момента няма подобен. От своя страна, на конференция след дебюта на кино лентата режисьорът Абаси се отърси от опасността на Тръмп —  “Всички приказват за това, че е съдил доста хора, само че не приказват за % на успеваемост, нали разбирате? " — сподели Абаси, преди да предложи някогашния президент да гледат кино лентата дружно, като се аргументира, че той може да бъде “изненадан ” от него.

 

 Източник ФАКТИ

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР