Във Варна ще има целогодишно начално обучение по различни видове

...
Във Варна ще има целогодишно начално обучение по различни видове
Коментари Харесай

Децата във Варна ще спортуват безплатно в общинските бази

Във Варна ще има целогодишно начално образование по разнообразни типове спорт. То е гратис и се организира от квалифицирани треньори.

Инициативата е на Дирекция “Спорт ” в Община Варна и се реализира в партньорство с клубове, които употребяват безплатно общински здания и пространства. Спортната стратегия е за деца от 8 до 17 години и дава опция да упражняват лека атлетика, баскетбол, волейбол, битка, шах, съвременен петобой, художествена гимнастика, плуване, карате, спортна гимнастика, тенис.

Организира се начално образование по художествена гимнастика и за деца от 5 до 8 години. В курсовете по плуване се одобряват деца на възраст от 8 до 12 години. Заплаща се само входната такса за басейн. Спортната стратегия на общината дава опция на децата във Варна гратис да се учат да карат кънки на Ледената пързалка в града. Записването става на място, след показване на копие от застраховка “злополука ” за интервала на образование. За искащите да упражняват волейбол е обезпечена спортната зала на Първа езикова гимназия.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР